| AndreeaCristina12 a întrebat:

Hey TPU, in urma cu 5 zile tata a murit, imi e foarte dor de el, as vrea sa il mai vad odata, sa-i vorbesc, cand ma uit prin casa si vad unde statea, sau lucrurile lui, mi se rupe inima, a murit in chinuri mari, si nu a avut deloc o viata fericita, asta ma frustreaza, zilnic am fost la mormant la el si m-am rugat sa il visez, dar nu imi apare deloc in vise, de ce?

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dumnze-ul sa-l odihneasca, acolo unde este!
Imi pare tare rau de pierderea tatalui tau... dar asta este viata, uneori mai dura cu unii.

Fiecare din noi pierdem oameni dragi in viata si suferim de pe urma pierderii lor, dar viata merge inainte si cand ne este dor de ei mergem la locul lor din cimitir si plangem, pana ne seaca lacrimile, ca sa ne descarcam sufletul ingreunat de suferinta.
Mi-am pierdut mama, tata, sora si fratele, asa ca stiu ce-i suferinta si stiu ca uneori nu-ti revii niciodata dupa pierderea lor, dar poti incerca sa faci lucrurile diferit ca sa nu te prapadesti atat de tanara, cum s-au prapadit tatal tau.

Este bine sa inveti si sa nu repeti greselile tatalui tau, pentru a nu suferi cat a suferit el.
Iti va lua timp sa vindeci suferinta asta, dar daca te focusezi pe prezent si-ti faci planuri de viitor, viata iti va fi mai usoara si mai placuta, decat i-a fost tatalui tau.

| mihai69 a răspuns:

O să apară când nu te aștepți, nu când vrei tu.
Lasă timpul să-ți vindece rana din suflet.
Condoleanțe

| Freya1 a răspuns:

Din păcate mai devreme sau mai târziu toți trecem prin pierderi dureroase.Parintii noștri ii pierd pe bunici noștri, noi pe ei, și pe noi copii noștri.Asa funcționează bucla asta a vieții.
E dureroasa orce pierdere a cuiva drag, și nu poți sa îți oprești suferință asa cu una cu doua sau în câteva zile, dar timpul vindeca răni adanci chiar dacă ne e greu sa credem.

Dacă tu crezi în astea sau în religie, sa ști ca nu e obligatoriu sa îl și visezi acum.Acum poate sa încerce sa își găsească liniștea, sa se bucure de faptul ca nu se mai chinuie și de voi de acolo de sus de unde va privește.Cu timpul îți va apărea și în vis.
Se spune ca dacă îți va cere ceva, acel ceva sa îl dai de pomana.Iar dacă nu îți cere nimic, sa fi atent la ce vorba îți spune sau sfat îți dă ca poate te va ajut pe viitor.

Îmi pare rău de pierderea suferita, dar trebui sa înțelegi ca acum e normal sa suferi.Dar cu timpul te vei împacă treptat cu ideea și când va fi și el liniștit și fericit, și sufletul tău se va simți împăcat.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mama face primavara asta 11 ani de cand a murit!
In primul an o visam foarte des, cel putin de 3-4 ori pe saptamana. Apoi mai rar, dar tot o visam.
Cand sa ii facem de 40 de zile mi-a aparut in vis si mi-a spus sa nu plang ca ea este bine acolo unde se afla!
Poti da de pomana celor nevoiasi
Il vei visa, poate este prea curand!

| ReddY25 a răspuns:

Îmi pare nespus de rău. sufletul tău sigur nu e bine..Eu am trecut prin ceva asemănător cu vărul meu bun iar mai apoi bunicul de pe mamă și nu mi-a fost bine deloc dar cu timpul am reușit să trec peste(nu i-am uitat, dar cand pot le aprind lumanari la morminte)..Fii tare si o sa treci peste greutatea asta..Sa-i fie tarana usoara si condoleante familiei indurerate..Fiti tari

| anonim3247 a răspuns:

Se spune că dacă se deschide ușa la intrare singură e el care vine ca să își ia rămas bun de la voi ultima oară.
Dacă o să pățești asta după aia poți să stai liniștită că el e bine acolo unde este.
Și mie mi-a murit tatăl foarte curând și A VENIT cum am scris cu ușa de la intrare.
De visat NU l-am visat deloc de când a murit.

| 199onur7 a răspuns:

Of(

| just4ubr2015 a răspuns:

Dzeu sa il ierte. dupa moarte sufletul dispare si nu mai exista nu exista lumea cealalta daca ar exista sar intoarce sa ne spuna daca e rau sau bine. daca il iubesti asa mult du-te la mormant vb cu el uitate la pozele cu el si roaga-te pentru el.cand vei avea copii pune-i numele lui unuia dintre baietii tai si va fi mereu langa tine si te va veghea.

| Ka0ru a răspuns:

Imi pare rau de pierderea ta! Iti doresc sa fii puternica si sa iti revii, este greu intr-adevar dar cu timpul se mai duce din durere, oricat de greu ar fi de crezut. S-ar putea sa-l visezi cand ai cea mai mare nevoie sau cand te astepti cel mai putin. Sa stii ca oriunde ar fi el acum sigur este impacat si te vegheaza. Numai bine!

| FilipSorin a răspuns:

Off, condoleanțe...
Din pacate nu il poti visa, visezi degeaba
El acum este in rai sau in iad dupa faptele lui
Scuze ca spun asta dar acesta este adevaraul...
Nu prea ai cum sa il visezi
Iti recomand ca Dumnezeu sa fie tatal tau si tu copilul Lui, o sa te ajute mult

| Ka0ru a răspuns (pentru FilipSorin):

Cum iti permiti sa ii spui cuiva care si-a pierdut tatal ca s-ar putea sa fie in iad? Esti teafar la cap? Te crezi crestin dar nu stii sa oferi consolare si sa spui o vorba buna cuiva.

| FilipSorin a răspuns (pentru Ka0ru):

Asta e adevaru frate, fiecare dupa faptele lui, nu eu decid ci Dumnezeu

Dumnezeu nu exista.

Ba da, exista

Nu exista dovezi concrete, nu e nimic palpabil, doar o nascocire facuta pentru a controla masele.

Uita-te la asta
https://vm.tiktok.com/ZMYHLcX5R/

Nu ma uit la asa ceva.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Condoleanțe! Poate nu il visezi pentru ca esti spulberata de durere. Si mie mi-a murit un bunic acum 2 ani si abia dupa ce am mai trecut peste am inceput sa il visez. Fa-i o pomana, sau roaga-te la Dumnezeu sa il visezi. Si nu uita: Viata merge inainte!