Buna corina, iti dau un sfat ca de la baiat la fata, un barbat de 23 de ani nu se va uita la o fata de 16 cum se uita la una de 20, daca tu ii vei spune ca il iubesti, pentru el va fi ca si cum a venit prada singura la el, te sfatuiesc sa iti vezi de copilaria ta, si sa ti gasesti un baiat macar de 18-19 ani! Tine minte, iubirea este imprevizibilă, bafta
Faptul ca ai mintit il va pune intr-o situatie foarte nasoala, pentru ca risca puscarie, daca se intampla ceva intre voi.
Eu cred ca, sa incepi o relatie bazata pe minciuna, este cea mai rea solutie.
Sfatul meu este sa-ti vezi de copilaria ta si sa lasi barbatul ala in pace! Nimic bun nu se poate intampla intre voi.
In ala pocnesc hormonii si vrea sex, tu cu mincina ta il bagi in necaz si veti ajunge prin tribunale sa va disputati problemele.
Invata sa fii cinstita si sa spui adevarul, ca minciuna are picioare scurte si cand iese la iveala, nu iti va fi bine.
Da nu te mai teme ca el stie ca am 16 apropo eu nu am vurut sa ma frec cu dinsu pursimplu am intrebat cum va reactiona daca o sa-i spun ca-l iubesc asta-i tot.
Fetita, eu nu am de ce ma teme, pentru tine, in fond nici nu-mi pasa daca te va prinde cu minciuna asa cum am facut-o noi aici, pentru ca ai doua "calitati" mari: mincinoasa si uituca.
Tu chiar acum ai incercat sa ne duci de nas... spunand ca el stie, in timp ce doar 2 randuri mai sus ai afirmat: "El nu stie ca eu am 16 ani.I-am zis ca am 18".
Stilul asta de a ne lua de prosti, ma dezgusta si stii ce, daca te dai la unul mai mare cu acest tupeu si minciuna, cred ca o sa capeti ceea ce meriti, mai iute decat te astepti.
Pacat ca nu prea ai nimci in capusorul ala, sa realizezi in ce lumina te pui.
Daca e vreun ratat mort dupa sex sau nu a mai avut iubita pana atunci cred ca ar fi fericit dar unul normal la cap nu s/ar uita la o fata asa de mica pentru el.
El nu stie ca eu am 16 ani.I-am zis ca am 18Totusi multumesc.
dayzzi întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: