Ar trebui să-l laşi în pace şi să mai dai pe la şcoală. 3 ani mi se pare, totuşi, cam mult diferenţă. Îţi dai seama că nu îi pasă de tine, mai aşteaptă un an, doi ca atunci să te poată convinge să te culci cu el (pentru că până în 15 ani înseamnă viol şi atunci poate avea probleme, el fiind major). Eşti naivă. Şi faptul că imediat ce-ai fost cu el te-ai combinat cu prietenul lui i-a confirmat asta şi sunt sigură că nu i-ai dat o impresie prea bunicică. Dacă chiar ar ţine la tine crezi că i-ar pasa de ce zice lumea? Relaţie specială... baliverne! Probabil nu ştie cum să scape de tine. Tu încă nu eşti conştientă că ai doar 15 ani...
Cel mai bine ar fi să îţi vezi de şcoală, căci se pare că-ţi cam lipseşte. De băieţi o să tot ai timpul...
Baftă!
Ce dragut! Spune i ca nu te intereseaza ce crede lumea, ca tu tii la el si ca nu vezi care e problema in a va impaca. Daca ii e atat de important ce crede lumea spune i ca puteti tine relatia in secret. Acum tu va trebui s-a cam rupi relatia cu prietenul lui ca sa ii demonstrezi ca esti sigura ca vrei sa te intorci la el. Incearca sa vorbesti deschis cu el si cu inima. Spune i mai ce simti si totul va fi bine... Intreaba l daca mai tine la tine si daca nu ar fi bine sa mai dati o sansa relatiei voastre. Multu succes:***:*
Unu mai invata romana si 2 lasa-i fata mea ca isi bat joc de tine nu te mai gandi la el.si cum sa stai cu prietenul lui la misto...esti curva ce mama drak? funda?
Uite.daca chiar zice ca inca tine la tine, eu iti spun cateva lucrui:
1.de ce trebuie neaprat sa astepti 1 an 2 dupa el?
2. daca te pune sa il astepti nu stiu ce sa zic.
3. daca chiar ar tine la tine nu iar pasa dce zice lumea!
4.nu stiu supune-l la cv stanjenitor si vei vedea, daca intr-adevar tine la tine. daca nu va face orice sa te imbrobodeasca!
te asigur de asta!
SuCcEs!