anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,TPU,ma puteti ajuta...
Problema mea este ca am avut o despartire grea, stiu ca ii ciudat dar l-am iubit foarte mult si o prietena mi l-a furat. si ak mereu cand incep o relatie noua sunt speriata sa nu ma faca sa sufar din nou, sunt speriata sa nu cumva sa se rada de mine pentru ca pana ak nu mam mai pupa cu nimeni imi place de un baiat din clasa a 8 ...eu sunt a 7 si mi rusine daca ii sa fiu cu el cand vrea sa ma pupe ma speri si ma trag de langa el asa s-a intamplat cu celelalte relati. ajutati-ma va rog crying

Ps: nu va bateti joc cas prea mica si din astea.

funda pentru cel mai bun si repede raspuns.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aoleu, îmi dau palme. Ești în clasa a 7-a și tu ai probleme de astea? Nu îmi bat joc de tine așa cum ai spus în întrebare, doar te fac să deschizi ochii. Fato, se merită să suferi de la vârsta asta după băieți? Ai toată viața înainte. De ce faci lucrurile înainte de vreme și treci așa de repede peste cea mai frumoasă perioadă din viața ta? Liniștește-te și lasă lucrurile să vină în mod natural în viața ta. Vezi-ți de alte lucruri, specifice vârstei tale. Baftă!

| smokehearb a răspuns:

Cea ce simti tu acum nu se numeste iubire,, tu ce traiesti este o iluzie,, daca iti faci un prieten si ii explici asta ar trebui sa aiba rabdare cu tine,, in fine mai bine te gandesti la scola decat la baieti