| TeodoriciTeo a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine cu un mic lucrusor?happy
Care credeti ca ar fi cea mai buna varianta dintre:

1.O c.m.b.p.p.v. care iti e alaturi MEREU si nu te lasa balta si e amuzanta si distractiva si mereu gasesti ceva de povestit cu ea, dar cand se supara pe tine te injura...iar a doua zi dupa ce v-ati certat se poarta ca si cum nu s-a intamplat nimic si asta e TARE enervant.

2.O c.m.b.p.p.v. care iti e alaturi DOAR CAND ARE CHEF si e amuzanta si distractiva si orice ar fi mereu gasesti ceva de facut cu ea,dar dupa ce iti zice in fiecare zi ca vei fi mereu cea mai buna prietena a ei, le zice altor fete acelasi lucru cand nu esti de fata si te minte o gramada!

3. Daca chiar e nevoie, o noua cea mai buna prietena pe viata(c.m.b.p.p.v.)

Si daca alegeti o varianta va rog explicati si de ce ati ales-o.

Multumesc ca m-ati ajutat si ca ati avut rabdare sa cititi tot!

5 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ce mlp inseamna c.m.b.p.p.v?

| nononono1111111111 a răspuns (pentru William):

Cea mai buna prietena pe veci cred laughing

| euu33 a răspuns (pentru William):

Cea mai buna prietena pe viata!

| Trolli a răspuns:

Cred ca esti micuta. Oricat de mult am vrea sa avem o prietenie pe viata, in timp vor aparea mici "probleme" Nu veti mai fi la aceeasi scoala, poate va veti muta, veti avea servicii diferite, program diferit, prieteni noi, iubit etc!
Daca ar fi sa aleg, normal ca aleg prima varianta.

| iurii75 a răspuns:

Păi dacă e vorba de prietenă pe viață atunci nici prima nici a doua. Dar să fim conștienți că persoane fără defecte nu sînt. Trebuie să fie cineva cu care ai multe în comun, care are aceleași norme morale, valori spirituale... Și defectele căreia îți va fi ușor să le treci cu vederea