| Magdda a întrebat:

Maine am prima mea intalnire, el are 17 eu am 14... Oricum. Ne-am cunoscut la simulare, dar el m-a vazut doar vreo 4 secunde, apoi eu l-am bagat in seama pe fb..bla, bla, ne-am imprietenit, si acum suntem impreuna. Dar fiinda el nu m-a vazut decat 4-5 secunde si m-a vazut doar in poze, daca in realitate nu o sa ii mai placa de mine? sad
In plus, sunt o persoana foarte, foarte timida si stiu sigur ca o sa ma inrosesc la fata si o sa stric totul.
Multi imi spun ca arat mai bine in realitate decat in poze dar, tot mi-e frica. Intrebarile mele sunt:
-Ce sa fac sa nu mai fiu stresata si rusinoasa?
-Daca incearca sa ma sarute ce fac?
-Daca imi aduce un martisor ceva, cum reactionez?
Daca ati avut experiente asemanatoare, va rog sa imi povestiti cum a fost.
Dau funda si voi fi recunoscatoare pe viata.

13 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Iti imaginezi ca te intalnesti cu o bucata de carne. Doar un om. Mare branza.
Nu-ti aduce nimic, stai cileanu. ^_^
Daca incearca sa te sarute, te poate invata o domnisoara de pe-aici cum sa-i dai in cap. day dreaming

| Doub a răspuns (pentru ToKen):

Vrei să lase băiatul cu traume? sad

| ToKen a răspuns (pentru Doub):

Dar nu am fost asa drastic thinking
Cred

"te poate invata o domnisoara..." - O să bage omu' în spital.

Un spital, o d'astea a mai fost.
Sa nu ne-ngrijoram, zic

Mă gândesc la binele omului... :3

Bunatatea ta nu cunoaste limite! O, tu om marinimos!

Amin, amin.
Dau şi autografe pentru fani. blushing

I-auz'
Bine dă stiut la mintea mea

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Iti imaginezi ca el nu este urmatorul tau partener. Asta ajuta foarte mult. Nu te teme ca o sa gresesti. Fii tu insati. Doar asa o sa mearga cum vrei.

| Lawliet14 a răspuns:

Daca te place, te place. Intelegi?

| Doarunaltutilizator a răspuns:

N-ar trebui sa fii stresata, daca si el te place n-ai de ce sa iti faci griji doar fii tu insuti la intalnire, poarta-te normal si fii fericita.
Nu cred ca ar incerca sa te sarute daca e prima voastra intalnire intai trebuie sa cunoaste-ti mai bine sa socializati si astea.
Succes.

| Padureanu_Aurica_Cosmin_1991 a răspuns:

Cu siguranta te va placea, daca vrea sa te sarute lasa-l s-o faca si mai ales ca o sa vrea sa mergeti de mana nu-ti fie jena sau altceva. Daca te va vedea timida, rusinoasa etc. Poate se cam strica putin treaba