Pai ai spus ca ti s-a schimbat diriga, deci de unde sa stie asta noua ce-a facut aia de anul trecut, nu se leaga de trecut..cat despre note..asta e,note proaste ia oricine,notele nu reflecta ceea ce stii,reflecta prostia si neintelegerea profesorilor fata de copii,ii zici mamei tale daca ai note proaste si las-o sa mearga la sedinta.tu maine daca ai ore spune-i dirigintei, roag-o frumos sa nu-i spuna mamei nimic, eu am facut asta odata, acum multi ani, eram prin clasa a9a,iar diriga om cum se cade, nu i-a zis nimic mamei de absentele infinite pe care le aveam, deci incearca, poate ii va spune dar mai pe ocolite sau o va face sa inteleaga, nu o minti pe mama ta pentru ca o sa afle si atunci o sa fie si mai nasol.
Nu conteaza nu te mai stresa si spune-i mamei tale ca nu vei mai gresi si nnu o vei mai minti
In primul rand, nu te mai stresa degeaba, viata e frumoasa si sigur sigur tu esti un copil bun. Nu vad care e marea problema.ii spui de sedinta asta; diriginta 99%sigur nu-i va zice de celelalte sedinte la care nu a fost. Crede-ma, are treburi mai importante de rezolvat si nu v-a vorbi in special cu mama ta, se va adresa tuturor parintilor. Va vorbi in special cu mama ta, doar daca tu esti un copil-problema, ai situatie de corijenta, etc. Te rog, stai linistita si sa-mi spui cum a fost >
Hey,mersi ca ma linistesti dar mama o va intreba de celelalte sedinte..si atunci nu vad cum ar putea diriga sa nu ii spuna de ele. Oricum, eu sper sa se termine totul cu bine.Iti voi spune dupa ce s-a intamplat
Astept vesti! Numai bine.