Mama ta te iubeste. Doar ca are motivele ei sa iti dea mai putin.
Sotia mea a facut o inghetata superdelicioasa, si chiar ii ziceam in timp ce mincam ca, daca maninci de fiecare data mult, se termina cu totul mai repede, daca maninci putin de fiecare data, ea tine mai mult, ai de mai multe ori, dar se termina repede in cupa. Oricum o dai, nu e bine. Poti sa dai vina pe orice sau oricine pentru asta, e un fapt: lucrurile bune si frumoase tin putin. Si nu e de vina nimeni ca e asa.
Pai esti prea sensibila. Cere a doua inghetata hotarata, nu mai accepta parerea mamei cand e vorba de lucruri mici.
Daca ti se face rau, induri si tii minte pe viitor.
Se supara pentru o inghetata in plus si d'aia te uraste
tu nu stii ce e aia doica (mama e si doica, insa ma refer la oricine are grija de copii) care sa urasca un copil... copilul ala iese handicapat social, retras, frustrat, etc.
si s-a intamplat la case mari, regele de dinainte de dinainte de regina Elizabeta actuala in Anglia, era balbait pentru ca femeia care l-a crescut l-a urat pe el si iubit pe fratisu'
vezi filmul: "King's Speach"
asa ca, lasa, ca o sa iti aduci aminte de asta, cand o sa iti pierzi mama si o sa plangi ca o fetita... asa cum am facut eu
nici maica-mea nu a fost perfecta, dar mi-as taia o mana la cat de sigur sunt ca m-a iubit pana la D-zeu
Eu cred ca hate faci tu.
Cum poti sa spui ca mama nu te iubeste cand de fapt are grija de tine?
Inghetata de acum, care este numai din chimicale, nu e bine sa fie consumata in exces. Sensibila? Poate prea alintata.
Eu cred ca e exagerata ea cu supararile ei. Are ea frustrarile ei si a ajung la un nivel in care s-a cam saturat de toate sau este ea prea sensibila.
Daca ai alocatie / banutii tai...Mergi si cumpara tu inghetata maine si mananca linistita fara ea, si fara sa-i spui.
13 ani
Mulți înainte! Eh...cred că mama ta îți vrea binele. O înghețată este suficientă pentru a-ți prinde pofta. Dacă mănânci prea multă poate să ți se facă rău, să îți taie pofta de mâncare...și cel mai trist e că se depune. Ascultă de mama.
Daca nu te lasa sa iti bagi capul sub o roata de masina inseamna ca nu te iubeste pentru ca nu te lasa sa faci ce vrei?
Am sa tratez cele spuse ca pe o situatie reala, cu toate ca imi vine greu sa cred. Ca sa plec de la miezul problemei si ti-o spun fara ocolite, tu suferi de atentie si de rasfaţ exagerat. E oky la o varsta frageda sa ai anumite asteptari de la parintii tai, insa sa spui ca nu te iubesc si te urasc pentru ca nu ai mai primit o portie de inghetata e deplasat rau. E bine sa te descarci si sa-ti spui oful insa, trebuie sa devii indepententa din toate punctele de vedere. E mai bine asa crede-ma si cu cat o faci mai din timp cu atat mai bine. Sa te poti baza pe tine in orice situatie. Nu cred ca trebuie sa mentionez faptul ca, sunt persoane care nu au ce manca cu zilele si chestii de genu. E bine sa vrei mai mult si sa ai aspiratii sanatoase in viata insa tu, tu trebuie sa produci si sa ai grija de nevoile tale. Patintii sunt obligati sa-ti ofere, da in limita bunului simt si ce cred ei ca ti-e de folos. Asta pana cand implinesti 18 ani, dupa considerate pe cont propriu.