| biancakaale a întrebat:

Hey TPU, nu cred ca o sa mi raspunda cineva acum, dar vreau sa ma deschid cuiva si nu am cum. acum 5 minute m-a chemat mama sa facem poza langa brad si cand am ajuns fratele meu si eu paream sa ne simtim incomfortabil (pur si simplu ne ne plac pozele). tata a inceput sa se enerveze pentru ca fratele meu se uita in alte parti si tot incepea sa strige la noi, chiar daca e craciunul si erau rudele la noi. mentionez ca tata are probleme cu inima si mai mereu e nervos.

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai si voi de ce nu ati stat sa va pozeze ca lumea?! Stati sa va pozeze, ce e mare lucru?
Nu putea fratele sa se uite 3 secunde la aparat? Trebuia neaparat sa se uite in alte parti?

Normal ca l-ati enervat pe tata cu prostia asta.

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Îmi pare rău să aud asta! sad Și nu știi cum să iți gestionezi singură problema, nu? happy Poate te pot ajuta eu! Incearcă să depășești această situație și să nu te ingrijorezi prea tare! big grin Nu uita; "Chiar dacă cerul va fi complet acoperit de nori, soarele tot va continuia să strălucească de partea cealaltă a norilor"! happy Sănătate! Funda? big grin

| IlonaElyza05 a răspuns:

Hai sa vorbim in privat.

| Mosotti a răspuns (pentru IlonaElyza05):

Ce sa vb in privat, mi se pare logic cum a reactionat tata, chiar nu puteau sa stea okey pentru o poza? Ce naiba, sa stea 3 secunde sa se faca poza si gata, ce e mare lucru?

| GLA a răspuns (pentru Mosotti):

Da de cand e ma asta motiv sa te enervezi tu ca adult pe niste copii pentru un rahat de poza? tu gandesti putin? asa iti vei teroriza si tu copii tai?

| Mosotti a răspuns (pentru GLA):

Pai daca eu as avea copii, vor sta 3 secunde sa faca o poza, iti zic eu, aia-s copii needucati sincer, care fac figuri la o amarata de poza.