Salut,
Daca gandesti asa, nu rezolvi nimic, nimic nu vine de la sine.
Inca esti mic, ai timp pentru toate.
Cu relatile mai e de inteles.
Dar nimic nu te opreste sa te angajezi, doar daca vorbim de anumite probleme medicale!
Daca stam sa ne gandim, exista cate o solutie pentru ceva, fiecare reuseste in felul lui deci nu e nimic sigur, eu zic ca merit mai mult, de ce nu, nu imi dai sufletul doar ca sa ies in evidenta sa ma bage si pe mine o femeie in seama, incerc sa imi formez asteptari reale.
E normal problema nu e l tine problema e la viceo-chat-uti si bordelele ce le ofera multor femei minim 5000 euro pe luna sau le iau ostatice răpesc droghează si le controlează pe prostituatele respective din droguri.
Multe multe femei sunt învățate sa se machieze si sa se comporte ca niste femei de trotoar.
Sunt învățate să nu aibă nimic in cap ci sa se dezbrace pentru BMW
De la Eva in coace ele se tot culca cu șarpele pentru un măr.
Asta e cultura canal D
Si ce ai vrea o femeie dinasta gen canal D
Eu as prefera o păpușă gonflabila cred că este mult mai deșteapta cultă și înțeleaptă.
Sunt si femei cu adevărat din ltă lume
Care se comportă ca niște doamne din înalta societate
Eu cunosc o femeie care trăiește din arhitectură si este cultă si citește si se cultiva si are milioane de euro dar tot o data are si foarte multă midestie si bun-simț
Ce sa iti zic am o rezolvare pentru tine
Învață o meserie angajează te
Cumpărați un apartament in rate
Cumpara si tu haine de bumbac de calitate nu de bombardier ci de Lord
Învață bunele maniere
Mergi la ortoped s te învețe sa mergi frumos
Mergi la cateva cursuri de dicție si fonetică
Fa exerciții zilnice de fonetica si dictie si gramatică
Câte o data calitatea ta cucerește daca tu esti un om integru
Se satura dorobanțistele astea de bombardieri si ar mai incerca si alt ceva
Mai exista femei pe ciste in biserici
Mergi la penticostali.
Baptiști
Creștini după Evanghelie
Adventisti
Adventiștii le au pe cele mai frumoase
Asa ca daca vrei o femeie care sa nu te insele mergi la adventiști la biserică
Mai poți găsi femei frumoase care nu se ocupa cu cea mai veche meserie
Pe la târguri si expoziții de arta medievala
Ai pute sa te bagi sa faci si tu o facutate de arte plastice si in paralel o socială postliceală de asistent medical
Sa devii voluntar la Crucea Rosie
O sa găsești femei cărora o sa le placa distincția ta
Tu nu teebuie deloc sa te dai la ele ci le lasi sa vada ca tu ai manichiura făcută
Ca tu ai fața fara coși
Nu ai cicatrici
Nu ai tatuaje
Nu iti bagi belciuge in rât
Poate ca ele au acasa un animal cu sârmă în bot
Si tatuat ca un WC turcesc
Dar tu esti alt ceva
Mergi drept mirosi frumos esri mereu berberit tuns aranjat si parfumat
Nu te bagi niciodată la bârfă
Tii partea dreptății indiferent cat ai avea de pierdut.
Ai mereu pantofii facuți oglindă.
Ai pantalonii călcați.
Nu râzi la manele snobisme si incultură.
Si gata ele or sa isi doreasca un mascul ca si tine.
Pt ca ala de acasă bea alcool
Si tunici nu bei nici nu fumezi nici nu asculți manele
Ci jazz blues rock muzica medievală
Rainstain enia enigma
Tu iti pui poze de la munte dar nu de la sinaia ca si snobii inculți care stiu doar la sinaia si la constanta
Ci tu ei cateva cu tine si le duci pe Transalpina intr-un weekend
In alt weekend le ofertezi sa le duci pe Transcarpatica
Apoi le întoarcere lr duci cu mocănița la Vișeul de sus
Nu costa mult ceea ce zic eu aici ca nu le oferi cazare din banii tai ci cu cortul sau in masina.
Asa ca ele or sa spună ca le-ai dus pe la castele
Le mai duci la un Gulaș
Dar nu te apuci tu sa plătești fara numar ci tu plătești inavans gulașul si cate o sticla de apa minerala
Daca mai vor sa isi plătească
Înalt weekend le scoti la Sibiu in piata cetatii
Le duci la podul Mincinosilor la sibiu le mai scoti pe astea 6 inghesuitele din logan la un restaurant acolo la sibiu tot asa le plătești in avans cate un gulasi
Alta data le duci la borsec la pârtia de skisi le iei cazare la 70 lei camera 150 lei cazarea in total
Să vezi tu cum or sa se îndrăgostească de tine
Apoi mai găsești locuri interesante unde sa le spui ca le scoti le arăți poze cu cascade
De exemplu cascada duruitoarea
Cascada de la Lepșa
Si poti sa le spui cu plata in natura
Care vrea sa stea o tură
Sa vezi cum or sa vrea toate 4
Pai in primul rand trebuie sa intelegi ca viata merge inainte si cu si fara femei pana la urma, si ajunge.
Cu banii putini stau bine, majoritatea au salarii medii si atata.
Ai primit refuzuri cu sutele ca probabil nu arati atractiv, sau ai ceva in comportament care nu place, ori pe ambele le ai din astea doua.
Trebuie sa accepti viata sa cum e, bucura-te de ce ai si ce poti, un film, o plimbare, un joc la calc, la telefon, o mancare, si lasa dracu femeile ca ai si maini pana la urma. Era bine sa ai, dar daca n-ai, aia e.
Tu ai impresia ca e asa de misto? E la inceput, dupa aia ai doar obligatii. Intreaba si tu pe aia mai in varsta sa vezi ce zic.
Si ca sa-ti dovedesc, e vorba aia cunoscuta de generatii asa:
Casatoria e un butoi cu rahat si cu doar un strat subtire de miere deasupra. Si cand e o vb de generatii, e clar ca se generalizeaza, nu sunt putine cazuri.
Trage si tu concluzia pentru ce esti tu suparat asa, fi ma serios, ce dracu!
Mersi de sfat bro, imi place sa vad ca e si lume deschisa... Multa bafta
Pai e si lume deschisa aici, sigur.
Asta e solutia aici o sa ajungem toti https://farasenstv.ro/ cica datorita tipului astuia s-a dublat numarul de nasterii din Romania, pacat ca nu dispun si eu de 2000 de euro sa ma pun asta la punct cu femeile, poate vrea el daca tot e disperat, zice ca a schimbat viata a sute sau mii de barbati, as inclina spre alta varianta a jupuit de bani mai bine zis, dar incercarea moarte n-are! so BIG BOY my man Loren Loghin du-te la el
Pai numa un prost crede in ala care ia banii degeaba la lume.
Ai fizic, ai femei pe bune si esti placut, n-ai, cucu, punct si la obiect.
Ce, o fata misto are nevoie de seductia prostului ala? Sau un baiat misto?
Ala contrazice natura umana, dar prostii care cred in aia nu cunosc natura umana.
Si eu am testat asta! Am testat sa vad, degeaba zice o userita de aici Rosalia ca spun prostii si alti prosti care gandeau la fel, nu zic deloc prostii, ea poate nu are deloc fizic si de aia zice, ca nici un frumusel sau frumusica nu o sa zica chestia asta, sau daca zice, minte.
Am facut teste ca sa ma conving, pe langa ca si natura umana zice la fel, aia n-au pus mana secunda pe psihologia evolutionista care se verifica cum iesi din casa, dar poti sa nici nu iesi.
Testele de le-am facut, le-am facut din casa.
Si crede-ma, ca daca arati bine, din casa gasesti zeci de eventuali parteneri! Se schimba rapid telefoanele si se iese in real
Aia cu "aaa pai ce vrei nene, din casa?", Da! Merge si asa, din contra, din casa dai de mult mai multi eventuali parteneri, ca cunosti mai multi, fie doar pentru sex, fie pentru ceva serios.
Din casa m-au placut 4-5 femei (m-au apelat ele), una m-a si invitat la suc, dar din pacate nu le-am placut eu.
M-am dus cu ea, dar nu a mers, in poza arata altfel.
Eu nu-s un barbat atractiv pe partea masculina, dar astea au placut la mine tenta mea catre feminitate a figurii.
Deci tot fizicul "mi-a placut figura ta blanda", asa au cam zis, ca intrebam mereu "ce ai vazut la mine?".
Si tot de aia ma placusera cateva si in liceu si generala prin clasa 8-a.
Deci hai sa fim seriosi. Dupa aia aflau ele caracter si altele.
Si daca la femei le placea tenta feminina a barbatilor, as fi avut 150 de femei care m-ar fi placut.
Nu conteaza ca feminitatea sau masculinitatea atrage, ci ca atrage fizicul oricum ar fi el.
Ca sa nu mai zic ca si cam 62 de barbati m-au placut tot pentru fizic, si iar nu conteaza barbat, femeie, cont tot asa, ca fizicul e cheia prima data, dar pentru ceva serios sigur ca nu ajunge.
Asa ca vb din realitatea mea si a multora, nu ca bat campii.
Toti frustratii ma contrazic, pardon, contrazic realitatea pentru ca nu ii avantajeaza.
E un monument de prostie crasa acest escroc, acum un an se batea cu pumnii in piept ca trebuie sa te imbraci bine, sa te mentii in sala de forta si sa emani a bogatie daca vrei fete, acum dupa 2 ani zice ca nu conteaza nici sa mergi la sala, nici sa ai bani, nici sa arati bine , normal ca numai un naiv ar pune botul el arata destul de bine ca barbat dar nu ai vazut cu ce BROASCA RAIOASA de femei e logodit
si el zice ca poate avea orice femeie din lume
Nu e monument de prostie, e un monument de inteligenta excrocul, ca el stie f bine ce stiu si eu, dar vrea sa prosteasca prostii, aia e.
Aia ca nu cont nici ca arati bine, nici bani nici sala, atunci ce conteaza dupa cum zice el?!
Aia cu mirositul a bogatie e tampit in prostirea prostilor, ca aia nu inseamna ca te place pe bune, si nu e nici o satisfactie.
Dar ii prosteste sa le ia banii.
Daca arata bine, o arata, daca chiar arata, avea femei misto, daca umbla cu toate expiratele, nu arata bine clar, il vezi tu doar ca arata bine, femeile nu.
Si uite, se imbraca bine, are bani si umbla cu femei vai de ele de nota 2 dupa cum zici.
Pai daca are bani, normal ca poate avea orice femeie din lume, dar asta nu e nimic, ca oricine are bani multi poate asta.
Are o sireada de clienti platiti sa ii faca reclama sunt 100% convins de lucrul asta, nemernicul are un plan bine facut, nu stiu ce om sanatos la cap ar da 4000 de ron pentru 2-3 ore de vorba cat face el coaching
Https://www.youtube.com/......tps?/watch asta explica totul despre mascarada lui, efectiv imi era mi-e rusine de rusinea baiatului ala care l-a platit pe asta pentru niste aberatii practic, lua notite pe caiet, baiat varza din punct de vedere fizic :)) dar omului chiar ii merge cum necum are clienti
Normal ca are din aia care ii face reclama, nu ma mira, si fraierii pun botul.
Daca te consoleaza ideea...
Sa stii ca sunt altii la varste mai intainte si tot aceeleasi probleme ca tine le au
Unde ai fost tu refuzat cu sutele? Daca esti singuratic maxim ai fost refuzt de colegele de la scoala, facultate nu pare ca ai facut
Cred ca exagerezi
Oamenii barfesc, daca le iei la rand doar sa pice una normal ca te refuza
Cred ca vorbesti deja ce nu trebuie, de ce e normal sa refuze, critici degeaba si nu are sens, si in legatura cu studiile de unde stii tu ca nu as avea eu studii? Deja ai vorbit ce nu trebuie, bafta dar nu mai critica.
E foarte normal sa refuze, nicio femeie nu vrea sa fie abordata la plesneala
E o jignire sa te bage in seama un tip doar pentru ca e disperat sa gaseasca pe cineva si se baga in seama cu tot cartierul
Nu critic, nu are cum sa fi fost refuzat de SUTE de femei cand el nu a cunoscut o suta toata viata lui
Cu o atitudine asa dramatica si exagerata normal ca nu te baga nimeni in seama
Si in legatura cu studiile de unde stii tu ca nu as avea eu studii?
Nu scrii si nu te exprimi ca o persoana cu studii. Ce ai facut, ASE?
Man aberezi rau, lasa-te de dat comentarii, ma jignesti si chiar n-ai pic de respect, vezi-ti de ale tale mai bine. O ZI BUNA.
Am scris corect gramatical in toate comment-urile si reply-urile, duci lipsa grava de bun simt, hai sictir
Pai ce are tovarase, are dreptul sa refuze, daca nu ti-ai dat seama, utilizatorul asta e o fata, barem numai vinde iluzii la prostii pe site-ul asta cum fac alte dive ce neaga realitatea din dating
Bun si ce anume vrei sa auzi de la noi > si eu n-am avut in viata mea nici macar un contact sexual pana la 30 de ani daramita o ''tarfa'', dar nici chiar asa de varza a la cluj, am un job flexibil si statul la parintii ma ajuta sa economisesc destui bani, nu pot sa spun ca ma simt fericit, ca banii nu aduc fericirea, dar decat deloc mai bine asa. Plm, incearca sa faci o facultate, sa uiti de problema asta si sa ai un servici si tu ca tot omul, decat sa stai ca o LEGUMA asteptandu-ti moartea, tu faci ce crezi! De visat la o pzd in situatia in care te afli FI SERIOS, te scuipa ele instant
Lol, ce probleme ai la 21 de ani
fara suparare, cred ca te chinui prea mult
Vezi-ti de lucrurile importante tie si o sa vina si prietena aia
Fa bani, du-te la sala, fii cea mai buna varianta a ta. imbraca-te bine, ia-ti un parfum, gandeste-te la lucrurile care tie iti plac si cauta-le la "fata aia"
poate incerci in fetele unde NU ESTI TU.
nu prea ai cum sa fii acceptat de niste fete cu care nu ai nimic in comun
ocupa-te de tine si vin ele toate
in cel mai rau caz, o sa gasesti tarziu pe cineva
Dar daca ai grija de tine, nu ai cum sa dai gres
tu esti cea mai pretioasa resursa
ocupa-te de "tu".
bafta
Si la mine a fost asa tarziu prima prietena. Nu te ingrijora daca nu ai avut 1 pana acum.
Daca ai avut refuzuri multe, inseamna ca tu esti problema, nu ele.
Schimba abordarea, schimbati-ti stilul, atitudinea, îmbrăcămintea, ai grija de corpul tau, ai răbdare, gaseste-ti grup de prieteni asemanator cu hobby-urile tale, daca nu ai cauta unul.
M-am imbratisat si eu cu mai multe fete, insa doar cu asta am ramas, cand vine vorba de refuzuri, mi s-a zis ca nu sunt genul lor, eram average din punct de vedere fizic, am fost apreciat de fete doar ca amic, si am avut mereu grija la detalii, de asemenea am avut si multe amice fete, nu vad sa fie vreo problema, am avut grija in general sa fie bine, si plus ca am fost si mai prietenos. Daca vrei sa zici ceva negativ aia e, nu pot schimba parerile oamenilor. Numai bine.
Trebuie să locuiești singur la 21 de ani.
Vin si astea, ms de sfat oricum, imi vad de ale mele deci am grija.
Nu te consola doar lucreaza la tine
spre exemplu apuca te de sala
citeste mai des
gaseste ti un hobby
in timp o sa vina ele la tine
Ok, mersi de raspuns oricum. In legatura ce ai zis tu,
(1) de citit citesc zilnic lucruri care sa imi folosesca, tot felul etc.
(2) mai am de lucrat la unele aspecte legate de fizic, fac ceva basic momentan, dar o sa continui cu un antrenament mai intens, insa mai am ceva de rezolvat
(3) nu pot face dintr-un hobby un stil de viata, in afara de cel cu grafica si inca vreo doua.
(4) trebuia dintotdeauna sa am reusite de genul cu fetele pentru ca de facut am facut tot ce a fost posibil, am profitat de fiecare ocazie aproape, fiecare are norocul lui in viata, unii au mult succes fara multa munca spre exemplu, si in legatura cu chestia asta, trebuia dintotdeauna sa vina nu in timp cum ai zis tu, adica iar sa stau sa astept o vesnicie, nu prea mai am asteptari, mi-e doar teama ca as putea ramane singur pentru totdeauna, la ce noroc am avut eu pana acum, plus ca vad mereu fete si femei frumoase si iar o iau de la capat si stresez.
Viata e la fel, eu fac ce pot sa imbunatatesc situatia, dar nu stiu cate se vor schimba, suna prea cliseic, unii au succes, altii sunt uitați. Numai bine.
Vezi că la lista aia lipsește cel mai important lucru - să locuiești singur la 21 de ani.
Habar nu am, nu stiam de lista, o s-o modific acum
Daca esti de treaba, zi-mi si mie care naiba e lista aia ca sa stiu sa o modific.
Ce ai scris mai sus.
Frate, ramai la ale tale, fii mai decent alta data, zi buna si atat, pe bune... nu avem ce rezolva ... Tf
Esti mare caracter.
Da frate, am crescut pe o insula intre vulturi, mostenita de la indieni, e bine?
Ai dreptate că nu avem ce discuta.
Acum nu mai avem ce discuta.
Pai da, sa faca alte lucruri pe care le poate face, nu sa fie suparat pentru nimic, care mai tarziu va regreata cum regreta majoritatea oamenilor mai in varsta.
Bine, daca vrea perioada aia de inceput cand e iubire si restul, e okey, dar dupa aia nu mai e asa frumos cum isi inchipuie.
El are o depresie mascata, ca nu e normal sa sufere asa din cauza asta.
Un om sanatos mereu gaseste ceva de facut, chiar daca nu are ceva, nu e problema, face altceva ce poate face.
O laba la timpul ei face cat 10 femei, eu tind sa cred ca toti baietii astia batuti de soarta din nastere ce nu pot avea fete de pe TPU care se plang, nu prea si-o mai freaca odata pe zi macar, ca nu e o rusine asta, asa s-ar mai elibera si ei de stres ....cand ai lacat la scula si nici nu te satisfaci singur probabil sa o iei razna acum na
Pai eu o frec zilnic, nu mi-e rusine sa zic, asa cum si femei care se freaca zilnic, nici nu se prea merita uneori sa te incurci cu una doar pentru atata, eu am refuzat vreo 4-5 care ma placusera, ca nu le placeam eu, dar si daca le placeam, ori faceam o relatie mai serioasa, ori nu.
Stai asa ca ei nu sufera doar pentru un sex, ei sufera ca nu au iubire, de fapt se simt neiubiti, nedoriti, nesimpatizati, dar asta e o depresie mascata de fapt, ca un om a lumea nu are nici o treaba, binele lui nu depinde de altul.
Astia batutii de soarta sunt aia care nu sunt atractivi in primul rand, apoi pot avea si comportament mai deplasat.
Ca unu care arata misto, nu scapa din clasa 9-a sa nu vina una la el.
La 21 ani e satul.
Si daca e timid, nu conteaza, il baga ea in seama si ii zice "laaasa draga, nu e problema ca esti timid, stai linistit, lasa ca te fac eu sa prinzi curaj", pai am vazut n cazuri, si lua ea initiativa, iar daca o intrebai de ce s-a bagat ea pe el, zice "pai sa astept dupa el?".
Deci aia "nu ma place ca-s timid" e vrejeala, nu il place ca nu atrage.
Sunt si n fete timide, nu e problema, timizii se inteleg intr ei, o netimida cu un timid la fel, un netimid cu timida la fel, totul e sa fie in primul rand atractie ca lumea.
Totu e sa te placa, dupa aia curge totul de la sine.
Bine, sa nu fi bolnav de ceva si sa se vada asta, ca aia e altceva, adica sa ai anxietate, depresie, etc.
Eu n-as zice asta, mai mult sunt frustratii ca nu fac sex, nu ca n-au parte de iubire, ti-o spun eu 100%
Nu e ceva wow sa saruti o fata, am avut un accident de genul odata in liceu, cand una a decis sa faca misto de mine pentru 2-3 saptamani, nu e cine stie, cel putin asta e parerea mea nu stiu la restul, dar de la o anumita varsta balanta se inclina spre a fi frustrat sexual mai mult decat a simti iubire fata de o persoana, asta simt eu, nu stiu la restul
Se obisnuiesc ei singurii e mai greu pana la 22, de la 25 in colo o sa se resemneze, 90% din intrebarile pe site-ul asta sunt de genul singur la 22 virgini la 40, de parca gasesc solutia aici, asta nu inteleg eu la ei dar au un IQ de sobolan
Ba nu, problema la majoritatea e la iubire! Daca problema era doar sex-ul, nu existau atatea forumuri de incel pe internet! Am vorbit cu destui(si de-aici, si in America), si 90% spun ca e lipsa de iubire si de tot ce implica o relatie, adica si imbratisari, saruturi, strans de mana, etc.Acum depinde de fiecare ce vrea mai mult, dar majoritatea sufera din cauza lipsei de iubire! Eu, momentan, nu pot spune ca sufar de vreuna, mai tarziu nu stiu, dar tot catre iubire as inclina, ca oricum in timpul actului sexual simti mai multa placere cand ai sentimente pentru cineva!
In fine mie mi s-a luat de subiectul asta, n-au decat sa se planga aici non stop si sa le induca unii iluzii desarte pentru a spera la ceva care probabil nu o sa mai aiba niciodata
Pai pentru sex ai manute, nu vad de ce sa fie frustrati de asta, daca sunt pentru asta, sunt putini ingusti la minte sincer.
In mod normal esti frustrat pentru ce nu poti avea singur, sentimente, sa fi iubit, dorit, simpatizat si sigur la pachet si sexat.
Nu ii inteleg pe astia care-s asa frustrati pentru atata, doamne fereste. Ptr 10 secunde de orrgasm care il poti avea oricum, pentru ca daca nu sunt sentimente, mecanismu e tot ala, capul penisului se freaca de vagin, se stimuleaza nervii si ai placere.
Asa si daca faci cu mana sau cu un vagin de la sex shop daca e facut f ca lumea.
Asa ca...
Diferenta apare cand sunt si sentimente.
Unii vin doar sa zica ce au de zis, de parca asta le rezolva problema. Iar daca intreaba ce sa faca, iar nu avem ce sa-i facem, ca daca avea ceva de facut, facea de mult automat.
In general...recomandarea mea gluma e sa se duca la abator, sa-si puna alt cap cu figura atractiva, asta e adevaru, ce sa ne mai mintim.
Iar daca au comportament antisocial (desi mai putin asta e motivul oricat ar minti unii), sa se duca la psiholog si sa-si rezolve problema.
Si chiar daca arata bine si au probleme de comportament, tot la psiholog se rezolva.
Mai putin aia cu schimbatul capului, dar ghinion, a tras lozul necastigator al vietii.
Singura solutie e sa se resemneze si sa faca altceva ce pot face.
Era sa le vin eu cu o solutie acum mi-a venit una in minte dar mai bine tac )