Peste 2 3 ani sa ia sa ii vezi cum isi schimba parerea baietii aia de 14, 15, 16 ani nici in gluma nu o sa mai poata zice
Mie mi se pare c toti baieti gandesc la fel. Bn aproape toti. De ex din 10 baieti care cunosc aceeasi fata frum, 7 vor vrea so bage din prima in pat, 2 vor vrea so cunoasca mai bine, iar ultimul va fi prea timid ca sa vb cu ea.
Pai si atunci cum ai mai vrea sa gandeasca un baiat? cred ca astea sunt singurele solutii spune-mi si mie poate ma ajuti si pe mine
Aaaaahahahahaha daaaa corect asa mi se intampla si mie toti colegii mei, imi zic ca sunt urat, dar adulti zic altceva dar iti spun si eu ceva, nu ar trebui sa-ti pese cum arati, sau cel putin mie unu nu-mi pasa, dar nu zic ca nu ma supar cand cineva imi zice aia
Ce conteaza e inima, gandeste-te, daca erai tu cea mai frumoasa, si aveai inima "neagra" crezi ca mai erai prietena cu baietii de 18 ani? naaah
Un sfat e sigur, ascultai pe aia mai mari, au mai multa minte (unii) si lasa-i pe aiua de 14-15 ani, ca-s prosti
Păi poate că sunt invidioşi pe tine şi de aceea te fac urâtă Oricum, lasă-i să vorbească în continuare, nu le da atenţie!
Buna
Crede-ma ca nici eu nu-i intzleg
Aia mai mici is mult mai imaturi si stiu doar sa glumeasca si sa-si bata joc, ascultai tu pe cei mai maturi ca stiu ei ce zic au experientza si nu te mint.
Multa bafta:*
Mda stiu cum e...si mie mi se mai intampla
Dar baieti de varsta ta nu te vad cum te vad ceilalti mai mari pentru ce sunt cam miki si nu stiu ei ce inseamna fund sani fata...in schimb aia mari au experienta si vor sa o puna cu tine
Idioti eu asa ii caracterizez
Pai aia mai mari, majoritatea, au vrajeala multa in ei si nu stiu cum sa vrajeasca o fata ca sa ajunga cu ea mai repede in pat. Fii tu fata inteligenta si nu pune botul la toti lingusitorii, pentru ca dupa ce isi ating scopul te vor lasa balta. Cat despre cei de varsta ta, inca nu cunosc fetele acum, si nu stiu in ce consta o fata frumoasa. Sper ca te-ai lamurit cum sta treaba.
Mai yoana vezi ca tipi de 14, 15, 16 ani stiu chiar prea bine ce inseamna fund, sani, fata chestia e cum sunt prietenii aia adica cei de 14, 15, 16 ani probabil prietenii aia sunt facuti asa mai mult pentru glume si pentru facut misto si ei nu prea se baga la chestia cu frumuseata sau spun de o fata ca e urata doar in gluma si nu isi dau seama ei cat de credibili sunt cand spun gluma aia , ma rog eu nu sunt chiar genul ala si am 16 ani
Ei vor sa te atraga spre ei.si eu am 15 ani si stiu cum e am trecut prin chestii de astea. astia de 18-25 de ani spuneau ca sunt frumoasa iar cei mici sa nu mai zic ca ma faceau in toate felurile.vor sa te atraga spre ei.sa te culci cu ei sa te puna sa faci lucruri urate doar sa-ti distruga copilaria si zambetul de pe buze eu am patit-o eu de vr-un an si ceva nici nu mai am curajul sa zambesc a fost foarte urat ce s-a intamplat(m facut-o cu unu o zis la toti si acum toti te considera curva ca altfel nu am cum zice)dar cei care ma cunosc si stiu ce fel de fat sunt nu au curaj sa zica nici o vorba rea despre mine.sunt multe cazuri de astea.toata ziua ma intreaba a mei.de ce nu mai zambesti ce s-a intamplat si niciodata nu am avut curaj sa le zic si nici nu o s-o fac.)
In primul rand cei de 14, 15, 16 ani pot sa zica asta pentru ca de fapt te considera frumoasa si nu o spun din diferite motive:invidie ca iubitele lor nu arata la fel, frica.bine nu toti baieti de 14-16 ani.probabil cei mai mari au mai multa experienta si daca sunt prietenii tai zic adevarul.nu toti vor sa te bage in pat pentru ca mai sunt unii care fac si complimente.dar cel mai bine ar fi sa te duci intr-o oglinda si sa fii cat se poate de atenta dar si sincera. uitate la tot.corp.nas gura ochi urechi cap par orice si vezi daca iti gasesti vreun defect. daca nu si te consideri frumoasa poti crede ca sunt doar ofticati. fiecare este frumos in felu` lui si oamenii care descopera frumusetea fiecaruia pot sa te criticenu toti idiotii