Nu, nu ma duc cu ei, doar cand vreau si cand spun ei (dar spun foarte rar )... mai merg asa pe la tara sa pun sau sa culeg cartofii, sa ajut la cules de prune sau chesti de genul. In casa factreburi casnice ca asa e normal, dar nu m-au dus niciodata la serviciu la ei ca sa muncesc...
Adica, deci, cum ar spune inteleptu', deci ne pune sa muncim ca sa producem porumb, varza, cartofi, ceapa si rosii!
Unde dracu ai facut tu scoala de nu ai acord intre Subiect si Predicat?>
Se mai intampla. Scriu c-am rau la tastatura din ultima vreme
Nu bate bine faru`?
Da
Btw, misto poza, e a ta cu siguranta, nu?
Nu, e mama. Nu e evident?
Da, e evident ca e luata de pe net
Îmi pari cunoscut.
De unde ești?
Hmmm, let's Message.
Nu pot să trimit mesaje
Te-am întrebat de unde ești?! Nu e nimic grav, îmi poți răspunde
Hmmm, sunt din jud. Iasi. Tu?
Also, am mai vazut poza asta pe internet + incearca sa stergi site-ul care este scris in stanga jos
Ți-am zis că nu pot să trimit mesaje
La ce site te referi?
Nu conteaza.
Zii doar de unde esti
Păi zi ce site, nu înțeleg.
Ehm, ti-am mai zis. Du-te pe profilul tau si apasa pe poza. In stanga jos vei vedea un site. Poza asta am m-ai vazut-o pe internet, deci nu e a ta Nu iti fie rusine sa iti pui poza ta. Am si eu poza cu mine. Am mustata, arat ca naiba deci nu imi pasa Poti sa iti pui si tu poza cu tine. Nu te mananca nimeni
Also nu mi-ai m-ai zis de unde esti si cati ani ai
Eu și unii prieteni nu ne punem poze, că ne amuzăm unii de răspunsurile celorlalți, așa nu ne găsim . Sunt din Galati, am 15
Hehe, asta-i bine
Am vazut la ce te refereai în legătură cu site-ul, nu e nimic
Heiii
Ce voce ai
La ce te referi?
Youtube
Ah, da
Mai rar merg cu ei la tara sa ii ajut la treaba, dar niciodata la serviciu. Ii ajut prin casa, cu curatenia si cu lucrurile de genu'
~ Nu prea... doar pentru chestii minore. Dar uneori vreau eu sa-i ajut pe ei iar ei nu ma lasa . Fundita? :*.
Raspunsul tau aici.Parintii mei sunt chimisti si daca m-ar lua cu ei la serviciu cred ca as arunca in aer toata cladirea. Oricum ii ajut la treburile casnice cat pot si ii ajut si la tara la cules de prune(contra 25% din banii facuti dupa ce vand tuica)
Parintii mei au un magazi (market) lucrez acolo din placere aranjez marfa, fac vanzari etc.
Da ma cara cu ei la tara dar eu nu prea fac treaba de loc ca am garla langa mine si am prins "boala" si ma duc mereu la peste.
Florea15 întreabă: