anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea este urmatoarea : vreau sa fac liceul in Coreea de Sud insa tata spune ca totul e mult mai greu acolo decat aici. Daca voi merge, voi sta la matusa mea, care are ostare financiara chiar buna(deci ma poate intretine si fara ca tata sa trimita bani).
Sunt jumatate coreeanca(e asta corect spus?) si jumatate romanca.Sunt -as spune eu- foarte buna la invatatura(desi nu sunt sigura pe vocabularul meu) si vorbesc fluent coreeana. Nu am mai fost pana acum in Coreea de Sud(mama a fost coreeanca deci a fost crescuta acolo pana s-a casatorit cu tata dupa care au venit in Romania), insa tata a fost si mi-a spus ca acolo se pune foarte mare accent pe invatatura.
Am note foarte bune la scoala si am posibilitatile financiare de a merge,deci nu inteleg de ce nu ma lasa tata.
Poate voi intelegeti intentile tatei nu a nu ma lasa sa merg, iar daca da, ajutati-ma si pe mine sa le inteleg.Va rog frumos~. Deasemenea as mai vrea sa imi spuneti cum as putea sa il conving pe tata ca sunt capabila sa fac liceul acolo.Chiar imi doresc asta foarte,foarte mult.

Multumesc anticipat, si nu o sa uit de fundita :*

Răspuns Câştigător
| angus35 a răspuns:

Daca tu vorbesti limba, inveti bine si ai posibilitati materiale sa mergi in Coreea de Sud nu inteleg de ce nu ai alege sa mergi acolo. Spune-i tatei ca daca mergi acolo invatatul va fi principala ta preocupare. Spune-i ca ai fi foarte dezamagaita daca nu te-ar lasa sa mergi acolo unde iti doresti sa fii.

4 răspunsuri:
| SweetMinion a răspuns:

Scuzati greselile de scriere.

| Holiday a răspuns:

Cel mai probabil nu are legatura cu scoala, mai degraba nu vrea sa te scape de sub ochiul lui vigilent, mai ales ca esti la o varsta destul de problematica happy
Mai degraba ar trebui sa-l convingi ca vei fi "cuminte", decat ca vei reusi sa faci liceul acolo, nu liceul e grija lui...

| mgtow a răspuns:

Daca nu te lasa pleaca la 18 ani si faci facultatea acolo

| cocolate a răspuns:

Super,ai origini coreene, mie chiar mi-ar placea sa merg in coreea de sud si sa intalnesc oameni noi happy