| anonima20 a întrebat:

Hey tpu.sa va spun problema mea, tatal meu a murit anul trecut, eu eram in clasa a7a. iar maicamea si sora mea erau in Italia, si de-acum maicamea a zis sa termin clasa a7a si sa merg in Italia, acum sunt in Italia, si eu tot ce imi doresc este sa ma duc in Romania, am prieteni, am tot.acolo e viata mea, doar ca maicamea nu ma lasa.cum o pot convinge? va rog ajutati-ma.mersi

7 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

Imi pare rau pentru pierderea suferita.

Este foarte greusa o convingi, mai ales daca acolo are probabil un loc de munca.
Ar trebui sa o asculti pe mama ta si sa incerci sa te obisnuiesti cu statul acolo, sunt sigura ca iti vei face la fel de multi prieteni ca in Romania.
Succes!

| eutunoilafilm a răspuns:

Pai nu stiu de parinti depind multe lucruri.
Poti sa o convingi prin vorbe calde, induiosatoare ca acolo e casa ta si vrei inapoi.
Sau nu mai ai mult pana la 18 ani. Te duci singura in Romania si te angajezi.

| anonima20 explică:

Scuzati repetarea cuvantului,, Italia,,laughing)

| anonima20 explică:

Faza este si cu scoala.in Romania invatam foarte bine.eram a3a pe clasa, si aici in Italia e mai greu, si am note mai mici, si daca raman aici si la liceu sunt sigura ca nu o sa invat mai nimic, pentru ca stau mai mult cu gandul la romania.si nu vreau sa imi fac prieteni aici, nu stiti voi cum sunt italieniioh go on...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonima20):

Scrie-i o scrisoare rolling on the floor
Nu, pe bune, nici nu stii cat ajuta! asa, din vorbe, o data ca nu iti gasesti toate cuvintele potrivite si logica de moment, mai apoi ca nu gasesti intotdeauna urechi atente, si nu in ultimul rand, pen'ca din contraargumente maica-ta ori"te face", ori te enerveaza si va certati rolling on the floor
Deci stai jos relaxata, scrie-i o scrisoare ampla cu toate motivele, si negociati sa stai in Romania (chiar si la un camin), pana termini liceul. Cred ca daca o scrii cum trebuie, scrisoarea o sa fie biletul tau de avionwinking
PS. ca sa fie si mai teatral si de efect dramatic, sa o sperii bine si sa o faci sa o citeasca de 3 ori, pune-o pe masa si fugi de acasa vreo 2 zile rolling on the floor rolling on the floor
Te duci la o prietena si o faci sa se perpeleasca. Sa vezi ce o sa te inteleaga dupa-aia!
Pssst, sa nu zici la nimeni ce te-am sfatuit euwinking

| Metamorphose a răspuns:

Spune. i că moartea tatălui tău te. a afectat destul ca ea să te despartă si de prieteni. Spune. i că ai nevoie de ei pentru a trăi. Nu stiu poate ai să o iei cam tare dar daca esti dispusă sa faci orice pentru a veni in Ro. Merită! Apropo. Fii tare. Viata merge inainte!

| MonsterBunny a răspuns:

Spune-i asta. Spune-i exact ce simti, cu siguranta ea te va intelege si va plange cu tine. Spune-i sa se puna in locul tau, cum s-ar simti? Totusi daca ea crede ca e mai bine pentru tine sa stai in Italia ascult-o pentru ca parintii ne vor doar binele. Poate nu vrea sa mai stai in Ro pentru ca ii va trezi amintiri urate dar cine stie...