| ale_6111 a întrebat:

Scuze categoria dar am si eu o intrebare:Care sunt semnele ca iti place de un baiat?

Răspuns Câştigător
| rosalinda985 a răspuns:

Te gandesti la el in fiecare zii, uneori il visezi, cand incepi sa vb cu el ai fluturasi in stomac, te gandesti cum ar fi sa te saruti cu el, cand asculti o melodie te gandesti ca e pentru el si ce bine ar fi sa fiti impreuna. funditaaa:*>?

14 răspunsuri:
| IooMar a răspuns:

Ar fi cand il vezi sa intri intr-o stare aiurea, sa iti bata inima mai tare, sa ai o durere usoara de stomac, sa iti vina sa razi, sa zambesti, sa il visezi, sa te gandesti la el, sa incerci sa faci ceva pentru el!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Iti place cum arata.
Simti acei fluturasi in stomac si inima incepe sa iti bata nebuneste cand il vezi.
Te uiti la el insistent, iar cand privirile vi se intalnesc te vei uita repede altundeva.
Vei inrosi daca vorbeste cu tine.
Iti plac glumele lui, sunt foarte amuzante.
Esti bucuroasa sa stai in preajma lui.
Il vei cauta pentru ca iti este dor de el.
Ai multe emotii cand iti vorbeste, ti se inmoaie picioarele.
Daca cineva ii pronunta numele vei simti acei fluturasi, deoarece te vei gandi la el happy.
Eu sunt baiat, dar mi s-a intamplat, e cam la fel si la fete si la baieti happy.

| τττ a răspuns:

Buna.Sunt multe, dar asta vine de la sine, nu trebuie sa fie niste semne! Dar ai cerut semne, semne sa fie!
1) In primul si primul rand, trebuie sa iti placa fizicul lui.
2) Cu timpul, o sa incepi sa-l simpatizezi la maxim si o sa-i urmaresti fiecare miscare.
3) Daca intri in vorba cu el(sau pur si simplu va despart cativa pasi), o sa rosesti, genunchii ti se vor inmoia si inima o sa iti bata cu putere.

Daca incepi sa te indragostesti de el cu adevarat, nu ezita sa-i spui, dar nu fi prea directa!
Succes!
FUNDA?

| Cherilyn a răspuns:

Daca le ai cu engleza, uite aici;;)

http://i.myniceprofile.com/177/17782.png

| LaNaibaa a răspuns:

Ai fluturi in stomac, Rosesti cand iti zice " Buna " si esti putin geloasa cand il vezi cu alte fete prin preajma!

| ingerasdulke15 a răspuns:

Pai difer de la fata la fata eu ma agit imi transpira palmele si nu mai stiu ce sa fac cu mainile laughing si ma irosesc toata happy

| Michaelis a răspuns:

Primele semne sunt :
1 ca te gandesti la el de fiecare data cand asulti o lelodie ai trista.
2 Cand al vezi incepi sa balbai sau sa-ti bata mai tare pulsul.
3 cand te atinge, sau iti ice ceva picioarele ti se inmoaie.
Si mai sunt foarte multe, daca mai vrei sa-ti zic contacteaza-ma si am sa-ti trimit totul despre acest subiect, dar cele de sus pe care ti le-am scris sunt primele semne.
Sper ca te-am ajutat si multa bafta.winking

| dexter7 a răspuns:

In primul rand iti face placere sa il vezi in preajma ta, iar orice spune el ti se pare interesant si nu te deranjeaza. Iti place sa te gandesti la el si abia astepti sa iesi undeva unde e si elwinking

| MeeJenn a răspuns:

Pai, mai tot timpul te gandesti la el, inainte sa adori te gandesti tot la el, cand cineva ii pronunta numele sau vorbeste despre el te agiti, cand il vezi te simti...ciudat (in sensul bun). cand vorbesti cu el sau despre el esti emotionata. sper sa te ajute asta!

| oliviaa29 a răspuns:

Pur si simplu cand trece pe langa tine iti pierzi cunostintalaughing), uiti ce voiai sa zici si simti acei " fluturasi" in stomac.

| LorrexD a răspuns:

Cand il vezi:
Inima iti bate mai tare
Inrosesti
Il cauti cu privirea
Zambesti
Iti tremura vocea.
Balbai.

Te gandesti tot mai des la el.
Vorbesti mai des despre el cu BFF.

Seara cand adormi te gandesti la el.
Apare in visul tau.

| Narkys a răspuns:

Poate te astepti la alt ceva. Poate nu la raspunsul ce eu o sa iti dau dar concluzia mea e una : O persoana fie iti place fie nu...Fie te indragostesti si placerea devine ceva mai mult fie nu.In orice caz nu cred ca exista prea multe semne.Dar sa iti fac pe plac ce stiu poate asa numitii "fluturasi", sentimentul de a avea o stare placuta in compania lui "X" pot fi niste semne.

| Ciubby a răspuns:

Daca ar fi sa simplific totul as pune urmatoarea intrebare: esti geloasa cand il vezi cu altele?

Întrebări similare