Buna
cel mai mare cadou esti tu, apoi o atentie care poate fi o floare ori o prajiturica, dar imbratisarea si prezenta ta, fac cat cele mai scumpe cadouri..am trait asemenea trairi pe propria-mi piele.
O zi frumoasa sa ai si multa sanatate mamei tale!
Cumpara-i ceva ce i-ar place si nu a avut posibilitatea sa-si cumpere. Cum zice si alexciuc, dragostea e cadoul perfect.Arata-i cat de mult o iubesti si, cu siguranta se va bucura mai mult decat de orice i-ai cumpara. Multa sanatate tie si mamei tale! Te puup.
Bună.
Un buchet de trandafiri, o scrisoare făcută de tine și prezența voastră(bănuiesc că a ta și a tatălui)ar fi cadoul ideal!
Însănătoșire grabnică!
Pa, pa.
Sunt peste o mie de cadouri (bio) aici https://www.facebook.com/MiniTutoriales.Puqui.Afrii?fref=ts
Cumpara-i un buchet frumos de trandafiri rosii, ii poti lua un mic cadou gen un parfum sau un lant. si desigur multa multa multa dragoste.
Pai te duci cu un buchet de flori frumoase parfumate si colorate si sigur o sa ii placa sau daca nu ai putea sa te pui in corpul ei sa vezi ce ii place si atunci o sa stii ce sa ii dai ca si cadou
Sicer, parerea mea este ca nu ai nevoie de un cadou gen flori chestii, portocale cum se duc de obicei la spital. Fiind mama ta, apreciaza gestul in sine si conteaza ca esti cu acolo langa ea, nu ca i-ai cumparat un buchet de flori de 2 metri.
Un buchet cu trandafiri rosi si cu o felicitare facuta de tine. Mamei tale o sa-i placa foarte mult, pentru gestul tau ca o fiica foarte buna! Succes :*.
Effy35 întreabă: