| CatGirl a întrebat:

Stiu ca am mai pus odata intrebarea asta, dar din pacate nu am primit niste raspunsuri care ma pot ajuta sa ma hotarasc. Ce cadou le pot darui parintilor mei, avand in vedere ca isi sarbatoresc nunta de argint? Help me, please!

Răspuns Câştigător
| 211wasgnij a răspuns:

25 de ani de căsătorie?!
Oau, înseamnă ca au o relație puternică și încă se iubesc.
Transmite-le din partea mea un călduros "La mulți ani" și să ne gândim la un cadou: ce ar fi să le pregătești cu mâna ta o prăjitură sau un tort?
S-ar bucura mai mult decât orice le-ai putea cumpăra.

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Un cd xxl.Il bagi in aparat, dai drumul si-i inchizi in camera.

| MyShadow a răspuns:

Cumparale ceva din argint laughing
fale ceva simplu:
- ia o bucata dintr-un material alb, care sa arate bine, insa nu lunga, chiar mica
- coase un capat cu o bucata rosie si rasucestel pe acea bucata de panza pana la capatul celalalt.
- pune plin cea de-a doua bucata o cheie si inoada de 25 de ori pana la capat.
- acum dale-o.
Pare o tampenie, insa cheia simbolizeaza incuietoarea prin care ei sunt prinsi in cusca iubirii, sfoara alba reprezinta argintu, cea rosie evident iubirea, iar nodurile anii in care au stat impreuna.
Pune-i sa se lege la maini si spune-le la MULTI ANI.

Stiu ca a doua idee este trasnita, dar asa m-a venit, daca ti se pare ridicola recurge la priam si uita de ea. love struck

| claudiu11re a răspuns:

Nu-i nevoie de nici un cadou un simplu va iubesc este destul iti spun eu...si o mica atentie acolo ce vrei tu

| Maria_Bianca_Biutza_1989 a răspuns:

Faci un tablou cu ei si cu tine! asta depinde cum te descurci si catibani ai!

| Catalin80 a răspuns:

Ceva pentru casa, ce stii ca au nevoie. poate o masuta noua de cafea, o lenjerie de pat doua, ceva electrocasnice poate, oricum orice ar fi, vor aprecia pentru ca va veni din suflet