Probabil si-a programat deja un moment si vrea sa te ceara cand nu te astepti. Ori, da, poate are legatura cu familia. Ar trebui sa faci cumva sa te intelegi cu ei, daca sunteti casatoriti veti deveni rude si e cam anormal sa nici nu va fi vizitat pana acum.
Probabil mai astepata sau pregateste o surpriza ca sa te ceara in casatorie.
Cum am putea noi să știm "de ce"? Abordează-l și încearcă să-l faci să-ți dezvăluie el de ce nu te-a cerut încă, fiindcă numai el știe. Eu personal cred că e mai comod să nu te căsătorești, toate actele, tot alaiul... Clar e mult de muncă și trebuie să îți iei din timp și energie pentru așa ceva. Posibil să se gândească că, fiindcă ați fost împreună atâta timp, nu e necesar să te ceară chiar acum, adică poate încearcă să mai tragă de timp fiindcă o nuntă înseamnă mult efort.
Poate fi și din cauza părinților, el știe cel mai bine.
Eu zic să nu te îngrijorezi prea mult in legătură cu nunta, căsătoria nu vă va uni mai mult, puteți forma o familie și fără căsătorie.
Am mai vazut caz ca acesta. Nici presat, nu se insura, desi statea cu fata (mai multi ani), manca la "soacra", etc. Mereu spunea: vreau intai sa am casa mea, sa nu stam in chirie. Evident, era un pretext. Stateau in chirie impreuna. Se pare ca nici ala si nici al tau nu vor obligatii. Vor doar sex gratis. Si o menajera neplatita. Dar nu te contrazice cand faceti planuri, tocmai ca sa nu-l parasesti. Stie si el ca acum e usor sa o faci, nefiind casatoriti. Ai grija: trece timpul si te trezesti singura.
Nu raman singura. raman cu el. ideea era doar de ce vorbeste uneori pe tema asta si nu s-a intamplat pana acum.
Eventual necasatorita, nu singura. oricum nu ne tin actele. ne ne vom iubi mai mult sau mai putin dupa.
ideea era ca vorbim despre asta inca de cand ne-am cunoscut, dar inca nu s-a intamplat. ma interesa doar psihologia barbatului pe tema asta. de ce amana.
Pai stati impreuna de 8 ani si va intelegeti. Formati deja o familie. Daca vrei sa va cununati legitim spune-i si gata. Poate ii e teama ca mama lui nu va fi prezenta dar daca isi iubeste fiul trebuie sa vrea sa il si vada fericit. Sa ii explice ca e fericit cu tine. Degeaba s-ar pune intr-o relatie cu o fata de aceeasi religie daca nu ar iubio si nu s-ar intelege ar fi un esec pentru el deci si pentru batuta in cap de masa...asta in cazul in care nu are si alte motive intemeiate de a gandi rau despre tine si nu a avea incredere in tine.