Poi in situatii din astea, plus ca ai 12 ani, parintii sunt CEL MAI RAU "prieten" carora sa le zici Ma refer sa nu le zici parintilor. Si in legatura cu relatia, sunteti cam micuti pentru chestii de genul, dar daca este doar o simpatie intre 2 prieteni buni, colegi, atunci continua in secret relatia, si nu lasa pe ceilalti din clasa sa afle despre chestia asta. La varsta asta toti sunt "gura sparta" si o sa strige ca nebunii. Nu spune nimanui Mai ales parintilor si prietenei tale. Incearca sa o faci pe prietena ta, discret, si foarte usor (pentru ca ai timp) sa placa pe alt baiat si dupa aia daca chiar chiar este cea mai buna prietena a ta si nu te-ar trada pentru nimic, spune-i doar ei Pe la 14-15 ani (Daca tine relatia atat) poti sa le spui DOAR colegilor ca de PUTIN timp sunteti impreuna, de cateva zile. Parintilor le spui numai la 17 ani (daca tine relatia atat)
Cam atat de zis Daca mai ai vreo nelamurire sau ceva, spune-mi
Sarbatori fericite si multa bafta cu baiatul acela! (Ai grija de tine!)
Îți mulțumesc că m-ai ajutat. Mulțumesc pentru urări. Mi-ai răspuns foarte frumos. Dacă e să mai am ajutor de la încă o persoană sau mai multe, cred că tot răspunsul tău va fi câștigător. S-ar putea ca ție să îți dau fundița.
Să văd cine îmi mai răspunde. Îți mulțumesc încă o dată pentru ajutor.
SĂRBĂTORI FERICITE ȘI ȚIE!
Cu mare placere Si multumesc pentru urari
Ăăăăăă... mai știi că ți-am scris că dacă mai am vreo nelămurire, să-ți zic, nu?
Ei bine... am una. Cum fac să-mi apropii prietena de un alt băiat?
Hmm. Greu de gandit direct. Hai sa o luam logic:
Ca sa se apropie de un alt baiat, trebuie practic sa iasa scantei intrei ei, nu? Ia un baiat mai sentimental, pe care stii ca sunt sa zic prieteni (adica nu se ignora sau chestii din astea, sa mai discute uneori) si apoi ii "tragi" de mana pe amandoi si mergeti la magazin impreuna in pauza sau ceva de genul, si dupa aia tu o iei in fata sau mai stai sa mai cumperi ceva, si ii lasi sa mearga singuri Si dupa aia ii prinzi din urma inainte sa intrati din clasa, si le spui ceva-n gen: "despre ce-ati vorbit voi porumbeilor? " Sau ceva de genul (Scuze ca folosesc de atat de multe ori replica asta .)
Si ii impingi practic de amandoi de la spate. Si dupa aia dupa mai multa vreme de impins de la spate , ii intrebi pe fiecare pe rand, daca ii place de prietena ta / baiatul ala, pentru ca vezi ceva scantei intre ei, si chiar daca zice nu, ii tragi de limba sa spuna, si le juri ca nu mai spui la nimeni, si vezi daca rosesc sau incearca sa schimbe subiectu, sau chestii de genu asta. Si apoi continui si ii faci sa petreaca mai mult timp impreuna, prin diferite chestii
Daca erati mai mari poate mergea chestia cu intalnirea si ii inviti pe amandoi, si dupa aia cauti un fel de scuza ca sa pleci si ii lasi sa stea singuri. Dar nu ca trebuie sa mergi la dentist sau din astea Le spui ca iti pui telefonul pe vibrati ca sa nu sune in timp ce sunteti la restaurant, si apoi te prefaci ca iti suna, raspunzi, si te prefaci ca vorbesti la telefon cu mama sau cineva si iti spune sa mergi acasa din diferite motive, etc. Dar nu mai lungesc chestia asta pentru ca nu sunteti destul de mari Si nu va lasa parintii la intalnire practic fara sa mearga si ei, stii? Si daca nu sunt singuri nu prea functioneaza.
Cam atata, cred... Daca imi mai vin ceva idei, iti mai zic
Repet : Daca mai ai vreo nelamurire, poti apela la mine Te ajut cu placere, daca pot Mult succes si in caz ca nu ne auzim pana anul viitor, an nou fericit!
Ar fi ok sa le spui parintilor daca ai o relatie foarte apropiata cu acestia. Si daca iti place baiatu' si el te place nu te gandi la prietena ta! asa as face eu si stiu ca sunt cam egoista dar totusi iubitu e doar al tau nu il imparti cu nimeni! Bafta si Sarbatoriii Fericite!:*
anonim_4396 întreabă: