Nu am fost in situatia ta dar mi-as fi dorit, te vei descurca si cu comunicarea, nu iti mai face atatea griji
Salut! Esti norocoasa si eu as vrea sa merg in Germania! La inceput o sa-ti fie greu dar o sa te obisnuiesti.
Păi, chiar aş vrea să fiu în situaţia ta, sincer. Îmi place foarte mult Germania.
Ştii engleză? Cât înveţi germana, fă-ţi prieteni vorbind engleză. Sunt sigură că o ştiu şi pe aia majoritatea de acolo.
Stiu engleza destul de bine, adica pot purta conversatii fara probleme pentru ca ma pasioneaza limba... oricum mersi am auzit ca se aseamana cu engleza dar nu chiar asa mult
Eu am aflat cu 2 ani inainte sa plecam din tara ca o sa se intample chestia asta si am facut cursuri de franceza tot cam doi ani. Sa stii ca atunci cand toti din jurul tau vorbesc limba aia, o inveti foarte usor. Mai ales daca zici ca o sa faci pregatire 1 an.
Da pai presupun ca o sa o invat mai usor datorita motivatiei de a comunica cu cineva
Da,esti o persoana foarte norocoasa.Si eu as vrea sa plec in Germania, pacar ca la scoala fac engleza si franceza.
Germana e o limba grea, dar frumoasa.Adica...acum,mie imi place.
Din moment ce vei face meditatii 1 an, iti zic sa te pui la punct cu engleza.Pe acolo toti o stiu.Comunici cu prietenii, pun pariu ca acolo treaba e altfel.