Asa sunt unii parinti! Noi suntem mici si nu stim nimic, nu facem nimic bine, ei sunt cei care cred ca au dreptate mereu...
Hai sa nu mai punem la suflet toate astea si sa nu mai fim chiar atat de sensibile si sa ne miorlaim pe aici.Las-o sa vorbeasca si sa se descarce, tu doar linisiteste-te!
Bine ai venit pe Tpu.ro asa e mama ta si nu ai ce sa faci dar orice ar face e mama ta si trebuie sa o respecti asa cum sunt, sunt parinti tai, nu mai pune la suflet orice in relatia cu mama ta, nu mai da importanta.
Vorbeste cu ea si spune-i ca nu ti se pare normal sa te certe din nimicuri iar apoi sa se intoarca la tine pur si simplu, si la mine este acest caz cu tata. deci vorbeste cu ea
Cam toate mamele sunt asa.stai linistita. Mobilizeaza-te, treci mai departe. asta este viata. uneori frumoasa, alteori urata, nu avem ce face decat sa trecem peste. Dar stii vorba aia." D-zeu nu-ti da mai mult decat poti duce" asa ca cred ca poti face fata. toti am trecut, trecem sau vom trece prin perioade mai grele.
>
Patesc si eu asa faza e ca sunt lucruri p care l faci fara s t gandesti ca cineva sufera din acele cuvinte cel mai bine este s n mai pui l suflet si s o lasi in pace o sasi dea singuraseama ca o gresit si isi va cere scuze si e ceva foarte frumos ca s vina mama sa-ti ceara scuze mama sa ceara scuze copilului ei e totusi ceva
E slaba mami nu tu.La mine cind mi-a sarit mustarul pe baiat trec saptamini pina imi trece dar nu prea-l iiau in brate. A venit acasa cu un 9 la istorie.In conceptia mea 9 e o nota mare si trebuie sa o meriti intr-adevar. L-am luat un pic din urma si constat ca e bita.De bita a avut parte.Acum recita istoria pe de rost.
Eu cred ca ar trebui sa'i spui ei asta!
noi nu avem cum sa te ajutam...
(macar are cine sa te certe )
mama si tatal meu sunt plecati nu iti dai seama cat sufar eu ca stau la o matusa si ii vad doar 1 luna pe an e sss naspa
Hey.Aceleasi probleme le are si o prietena de-a mea cu tatal ei. O cearta din nimicuri si ea nu zice absolut nimic. In primul rand incearca sa discutii cu mama ta, sa ii explici ca aceste lucruri te afecteaza si ca ai nevoie de ajutorul ei pentru a face lucrurile corect astfel incat sa nu te mai certe. Incearca sa te linistesti si sa nu mai plangi, pentru ca eu stiu ca mama mea imi fac cam la fel cand ne certam, ma face sa plang intentionat nu stiu daca e si cazul tau, dar cel mai bine e sa fii calma si sa incerci sa discuti. Lacrimile nu rezolva nimic, dar nu am sa iti spun sa nu plangi pentru ca amandoua stim ca e cel mai bun mod sa te descarci, insa fa-o mai rar!>
Vanessa0911 întreabă: