| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

sunt prea usor de ranit, pun la suflet prea repede si la fiecare succes spun cate o rugaciune. Oricat as incerca sa ma shimb, tot nu reusesc.Se simte ca un mare gol in stomacul meu cand incerc asta. Vreau sa fiu distant,foarte distant, indiferent, pentru ca in ziua de azi sa-ti pese e o pierdere de timp.Nu-mi spune-ti ca asa sunt eu si ca nu ma pot schimba.Trebuie sa fie o cale.Totul e posibil.

10 răspunsuri:
| Zenit313 a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine, nu in prietenii imaginari.
Trebuie sa ai demnitate si respect fata de tine.
Lasa rugaciunile ca nu iti folosesc la nimic, incearca sa fii mai indiferent si superficial.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, va trece de la sine. Pana atunci foloseste-te de chestia asta si observa oamenii. Cu cat esti mai sensibil cu atat vei intelege mai usor de ce fac ceea ce fac si cum gandesc. Mai tarziu, vei putea folosi tot ce inveti acum.

| Ycu a răspuns:

Daca nu ai fost destul de dezamagit de rasa umana pana acum, oricum o sa inveti cu timpul sa fii indiferent, pentru ca daca pui suflet intodeauna doar 1 din 10 din persoanele din ziua de azi merita sa iti pese de ea, si cine te raneste prin a te judeca spune-ti in minte sau daca poti chiar persoanei respective "cand vei fi tu perfect, atunci sa ma judeci pe mine.", te va ajuta vei vedea, cheers.

| Ryuuzuka a răspuns:

`Si eu am aceeasi problema. Adica chiar daca e vorba de o problema minora ...ma macina toata ziua.
Dar daca voi fi indiferenta, cum ai vrea sa fii tu atunci voi ramane fara prieteni.
`si la fiecare succes spun o rugaciune`
, gandeste-te la Domnul.El te iubeste.Nu ai nevoie de iubirea oamenilor.Ei te ranesc, profita de tine, Domnul ingaduieste sa cunosti oameni de incredere si unii care te vor ura. Dumnezeu te iubeste cu adevarat ...Eu imi zic asta in continuu. Iubirea oamenilor este falsa. Daca pe deasupra se arata a fi prietenosi toate sunt cu un motiv.Mai bine sa te raneasca in fata si sa cunosti adevarata lor natura, decat sa fie prefacuti.Roaga-te mai des...
Eu spre exemplu sunt sensibila si `pun la suflet prea repede`, dar eu ii iert usor.Nu suport sa fiu certata cu nimeni. Acum nu stiu cum esti tu ...Eu mi-am dat doar cu parerea.

| Alishia a răspuns:

Nu te schimba, asa esti tu.

| TCosmin a răspuns:

Incearca sa faci 2 lucruri deodata. Si aproape si distant. Eu unul promovez si dragostea si iubirea si ura si violenta. Sincer, sunt dragut si iubesc, dar daca un baiat se ia de mine o data nu mai scapa odata de mine. Img:x

http://www.meh.ro/2012/02/15/bad-girl/

! DACA FACI UNA, NU RENUNTI LA CEALALTA!

| hAz2013 a răspuns:

Incearca sa mergi la un fotbal cu un prieten... Si spune-i tot ce simti te vei usura in suflet.

| dbem a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu cineva despre asta (nu cu prieteni de la bloc, fiind ca vor rade si te vei simti mai deprimat si singur) o persoana apropiata in care ai incredere si e mai in varsta ( adica are cap si intelege ce ii spui), stai linistit e doar o faza prin care treci, daca nu ne-ar pasa am trai intu-un cu totu alta lume, o sa mai cresti si vei intelege cum stau treburile. Stai linistit te vei schimba garantat si ca dovada, numai faptul ca ai constientizat problema te va ajuta enorm, plus ca fetelor le plac baitii mai sensibili de la o anumita varsta si alti o sa incerce sa te imite sau sa te intimideze ca sa iti ia locu.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru dbem):

Inteleg,dar cu nimeni n-as vorbi despre asta.

| Viangi20 a răspuns:

Incearcasa vorbesti despre asta cu parintii tai, ei iti vor da un sfat. Sau cel mai bine ar trebui sa te intrebi pe tine insuti. Sper ca ti-am fost de ajutor.