| Hawking a întrebat:

sunt putin complexat laughing.E vorba de culoarea pielii.Desi genetic sunt alb,acum am jumatate de mana alba,iar ceallata neagra laughing glm, acum sunt cam negru...si pana mi se va duce bronzul,daca se va duce, o sa dureze ceva.Chestia e ca nu ar trebui sa imi fie rusine de asta,sau da? Multi oameni cu suflet si aptitudini,cu functii importante, care au cei 7 ani de acasa si inca mai bine sunt negri,de rasa bineinteles. Obama, si mai sunt si altii.Dar chestia e ca tiganii ne cam dau tarcoale.Desi sunt roman,iar eu am ajuns bronzat ca ei,mi-e frica,sau rusine,mai greu de spus,sa nu imi zica vreunu:"Tziganule!" laughing,mai ales ca astia cersesc la tot pasul,pentru un **** de iconita te forteaza sa le dai banii,apoi iti cer mai mult,nu le dai,nu primesti, dar banul tot il iau.Cred ca intelegeti.Nu mi s-a intamplat deloc,o asemenea comparatie,sau vreo jignire cu privirea la aspectul tenului, dar nu se stie niciodata.Deci ce ar trebui sa fac? M-am cam facut de rusine cu intrebarea asta,dar nah asta e. Funda! Cat despre niste solutii pentru albire, raman dator!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai prostule.Eu cred ca pana acum nu stiai ca nu toti romanii sunt albi.In zona Sudica a Tarii sunt destui romani pur sange care au tenul masliniu.Asta datorita turcilor care ne-au cotropit de atatea ori si ne-au violat femeile de-a lungul istoriei.De asemenea, nu toti tiganii sunt negri, as putea spune ca sunt foarte multi albi, nici nu ii recunosti ca sunt tigani.Sa iti intre asta bine in cap si sa nu mai crezi ca daca cineva este negru, inseamna ca este tigan. Punct!

| 123lalala a răspuns:

Fii tare! unde ai stat de te-ai bronzat atat? laughing

| Abbcdd a răspuns:

Nu exista solutie dar astepta daca te-ai bronzat la munte vei sta ceva timp asa dar daca te-ai bronzat la mare sau strand te vei albii repedewinking Doar asteapta, nu e o rusine sa fii bronzat din contra acum vara mai toata lumea o sa se bronzeze. Bafta :*

| aandraa98 a răspuns:

Nu este solutie de albire, dar stai linistit multi isi doresc sa se bronzeze dar nu reusesc. Deci tu esti norocos daca ai un bronz frumos si uniform.Si in plus nimeni nu are cum sa te confunde cu un tigan caci ei se diferentiaza mai mult prin atitudine nu prin culoarea pielii.

| FullHous3 a răspuns:

Nu exista solutie de albire, totul e pe cale automata, si oricum, gusturile nu se discuta! Bafta!