In toate timpurile prietenii adevarati au fost o raritate. Oricum, nu-ti pierde speranta.
Nu stiu daca esti singura care crede asta, dar eu nu cred ca nu mai poti gasi prieteni adevarati. Problema este ca nu stii sa ii alegi.
Nu, nu ești singura. Foarte greu găsești într-o persoană calitățile unui prieten adevărat. De asta nu trebuie să ai încredere în multă lume, pentru că s-ar putea să-și bată joc de tine.
Un prieten adevărat trebuie sa fie un om cu valori.iar ca sa ai valori trebuie sa fii un om deștept..si mai cred în ceva//cine nu a trecut prin greutăți mari nu poate sa iți fie ție alături in momentele cele mai dificile pentru ca nu înțelege ce înseamna acest efort.Eu am ajuns sa ma detașez ff tare pentru ca o viata avem și nu merita sa suferim pentru niște prosti care nu știu sa ne aprecieze.Toti meritam sa fim fericiți, trebuie sa te ducă si mintea un pic sa ii vezi caracterul acelui om sa nu crezi ceea ce spune pentru ca numai faptele vorbesc.dar nici alea 100% pentru ca anumite fapte le faci si pe interes.
Nu, nu ești deloc singura. În ziua de azi, toți sunt interesați de bani. Ai bani, gata. N-ai bani, ești un nimeni. Mă bucur că totuși sunt persoane cu suflet bun care nu le inetersează lucrul ăsta! Dar uni chiar exagerează, adică știu o fată care mereu dacă cunoaște o fată pe facebook, gata! După 2 zile sunt cele mai bune prietene, îi face poze, scria la status "Cele mai importante persoane din viața mea sunt :...„. Și e chiar enervantă, adică ea e de vârsta mea și habarn -are că multe dintre acele fete se prefac că sunt prietenele ei.
Mi-e teamă că nu e o impresie : e un lucru cert. Din păcate oamenii din ziua de azi numai știu ce e acela un prieten adevărat.
Si eu cred asta, deci nu esti singura. poate exista, dar stau ascunsi de noi. sa mai cautam
Din pacate in ziua de astazi daca vrei un prieten adevarat mai bine iti iei un caine, ei is singuri care nu tradeaza...
Bună, Laura! Într-o lume ca aceasta în care ne aflăm, nu mai există oameni/prieteni adevărați. De fapt, mai există câțiva, însă făcând parte din generațiile trecute. Acum toate prieteniile există din cauza unui interes, comun sau doar din partea unui implicat. Este vorba de avantajele pe care le ai în momentul în care stai cu o persoană. Cunosc un prieten care vorbește cu un alt băiat doar pentru simplu fapt că are bani și că îi dă tot timpul pentru a-și cumpăra țigări. Altă prietenă, își folosește "cea mai bună prietenă" pentru a își găsi un iubit. Tipa cunoaște foarte multă lume, și foarte mulți băieți. Stai liniștită, obișnuiește-te să faci lucrurile de una singură, să înveți să nu te bazezi pe nimeni, pentru că atunci când ai nevoie de cineva, toată lumea se face că are treabă. Te pup și sper că te-am ajutat. #hugs&kisses.
Se gasesc, dar foarte greu.
Increderea se castiga greu :], si se pierde intr-un minut.
Facem un fan-club al celor care nu mai gasesc prieteni adevarati.Ca vad ca suntem cativa!:*
Nu, nu esti singura.Mi s-a intamplat ca cea mai buna prietena sa imi foloseasca toate secretele impotriva mea.
Iti dau un sfat : Sa nu ai incredere in prietenele care te imbratiseaza toata ziua, vorbesc frumos cu tine si de aste.Acestea sunt persoane prefacute care nu au curajul sa iti spuna defectele in fata.Eu acum am o prietena cu care mereu vorbesc orice, facem nebunii si daca ii spun ce ma deranjeaza la ea nu se supara.