Cum ce este, nu te iubeste, nu conteaza ca tu i-ai dat iubire si ca ai fost bun cu ea, uit-o, alta la rand, nu s-au terminat femeile din zona.
Sa stii ca uneori in relatii ne dam seama ca persoana care la inceput ne-a atras emotional nu e ce dorim.
Nu e vina ta si nici vina ei. Motivele sunt subiective si cel mai probabil, ea isi doreste altceva sau mai mult decat i-ai oferit.
Daca nu ai tipat, nu inseamna ca ai fost dragastos. Puteai fi rece. Si asta nu e bine intr-o relatie. Ia in calcul pentru viitor.
Eu spun că sfârșitul lumii în viața mea deja a venit și
Ea a știut că am plâns pentru că îi am zis dar nu a interesat-o a zis că nu a plecat de tot dar după ceva timp m-a blocat peste tot
Ai ma, chiar asa? De ce a venit sfarsitul lumii? E ea singura fata care exista? Pe bune acum.
Normal ca nu a interesat-o ca ai plans, nu o doare de tine.
Așa e frate dar nu e drept daca ai suferit după cineva sa te răzbuni pe altcineva eu ce ar fi sa fac sa mă răzbun pe alta pai nu
Mi a și spus că îi am dat iubire doar in prima luna dar am fost câteva luni 8-9 luni pai daca am dat doar in prima luna dc a mai stat 8-9 luni cu mine cat au fost
Mai îi și plăcea să râdă de mine spunea ca eu când vorbesc cu ea pe apel nu vreau sa vorbesc și mă prefac că dau din gura chiar am crezut am testat și telefonul când eram pe camera video îi am dat și filmare cu alt telefon și în timp ce eram pe apel și tot mă lua îi plăcea să râdă de mine și spunea că nu mă aud și că așa fac eu chiar începusem sa dau vina pe săracul telefon ((
A stat ca ala pe care-l iubea nu o mai vroia sau cine stie ce a fost, sau nu avea pe altul mai okey, cand a gasit pe altul sau s-a putut intoarce la ala, te-a parasit, ai fost un refugiu. Si daca tot ii placea sa rada de tine, de ce sa nu pastreze tinta bataii de joc sa se amuze?
Ai dreptate și vorba aia cu îi am dat iubire doar in prima luna dar am fost aproape 9 luni cum?
Pai de ce ai mai stat atâtea luni cu mine am văzut că a postat și tiktok cu mine in care spunea că eu o iubesc pe ea cu un video text ceva și ea se făcea în clipul ăla că tipa la mine m-a blocat pe tiktok dar am putut vedea și pe PC că mai avem și PC și nu știa că dacă văd ăla o sa mă doară
Nu e drept ca s-a razbunat dar asta e, pe tine nu trebuia sa te intereseze, a plecat, duca-se.
Ti-am zis si de ce a stat 9 luni dar n-ai citit atent. Nu avea altul mai bun si ii placea sa rada de tine.
Sau a vrut sa te faca sa suferi (asta n-am zis in mesaju trecut), a stat ca sa te atasezi de ea, ca apoi sa suferi tare cand pleaca.
Dar eu mă auzeam spunea că nu mă aud și după câteva min spunea că mă aud după că nu și tot așa mi-a făcut așa de vreo 4-5 ori mă făcea să mă simt și prost chiar nevinovat
Pai isi batea joc de tine.
Tot eu sunt m-am împăcat cu ea am vorbit cu ea am plâns cu ea și ea cu mine a spus că mă iubește și eu o iubesc mult îi pare Rau și mie îmi pare Rau sunt cu ea din decembrie 2020 și am vorbit doar pe tt și acum tot pe tt hai sa spunem că în astea câteva luni am luat doar o pauza și acum am revenit înapoi
Sunt super fericit cu ea