| Cosmina361 a întrebat:

tatal meu obișnuiește ca cel putin o data pe an sa faca scandal. Anul trecut in aceeasi data ca si in anul acesta a inceput sa tipe si sa o lovească grav pe sora mea si pe mama. Pana acum imi era frica dar m.am obișnuit si acum sar in fata lor cand face asta dar nu pot sa.l opresc din fiecare lovitura. M.am saturat de asta. Acum e sub influența alcoolului dar anul trecut nu a fost... ce sa fac? Va rog ajutati.ma si spune.ti.mi ce pot sa fac...

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva legat de data respectiva. Cand este calm intreaba-l ce s-a intamplat pe data respectiva de il deranjeaza asa de tare.

| miolina a răspuns:

De ce face galagie tatal tau in fiecare an? L-ai intrebat motivul? De ce un barbat casatorit trebuie sa-si bata joc de 3 femei in familie : 2 fiice si sotia? Nu are si un fiu? Cine ii cumpara alcool? In ziua cand tatal tau devine violent, sa notezi pe o hartie : ziua, intervalul de timp, luna, anul, daca e sub influenta alcoolului sau nu, reactia comportamenului, a vorbitului, violenta. Apoi sa duci teoria scrisa la psiholoaga scolii, intre 4 ochi, si sa o rogi sa te ajute. Bafta.

| Freya1 a răspuns:

Face doar o data pe an sa il vezi pe a meu saptamanal.
A meu nu e violent fizic da scandal face mereu continu ne terorizeaza cand consuma alcool. Tipa si se ia de mama si de mine din orce mama e bolnava si nu are nevoie sa se enerveze dar pentru el nu conteaza.Iti spun si tie ce ii spun la mama continu de cativa ani FAI BAGAJUL

| danay72 a răspuns:

Discuta ca mama ta si găsiți o soluție. Nu e normala violenta în cadrul familie. Oricum, tu cauta sa faci sa fie pace și învinge răul prin bine, pentru a nu se ajunge la ceva și mai grav.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Ala nu este bărbat, e o t@rf@ masculină, un fraier care-si jigneste si lovește familia-fiintele pe care ar trebuie sa le iubească, respecte, protejeze nu se poate numi bărbat/tata. E singura sursa de venit? E sursa principala?

| YouandI a răspuns:

Are legătură cu data, afla ce semnificație are.

| veronica6747 a răspuns:

Încearcă să o convingi pe mama ta să găsească o soluție. Nu ar trebui să fi tu cea care să se îngrijoreze.