E fata sau baiat? daca e fata inseamna ca semnu vine de la 3 x femeie ) (3 ori femeie)
Cine stie, cunoaste
Este doar un semn...muti copii au semne din nastere. unii fructe(am avut o prietena care avea o mura pe gat), altii numere
Si cu ce g.t.m. te alegi daca ti se raspunde? Imi place cum raspunzi altora daca toti ti-ar raspunde asa te-ai simti bine? Vreau funda.
Stiu si eu ce inseamna 3 ala desteptule oare cu ce mo putea? pai vb asa ca vad ca sunteti idioti eu intreb un lucru vine un prost si vb altceva
Intai am vazut ce-ai raspuns altora si pe urma ti-am raspuns, numai un idiot ii vede pe ceilalti toti idioti pentru ca e contaminat si e incurabil; scuza-ma ca te-am bagat in seama, dar daca nu te corijezi nu e de bine! La multi ani!
Ăla e fiu al lui Lucifer. Data viitoare când vrei să vizitezi acel copil să te închini înainte de a intra în casă. Şi să nu uiţi să iei nişte usturoi cu tine. Usturoiul e bun.
Frate fi prost in alta parte nu aici, n-am nevoie de raspunsuri tampite
A, am înţeles. Ai nevoie doar de întrebări tâmpite. Mă faci prost? Păi ce creştin mai eşti tu, mă, dacă jigneşti?
MA eu am pus o intrebare serioasa tu imi raspunzi in batjocura? si sa stii ca nu is asa mare crestin
Degeaba, că eşti superstiţios nevoie-mare. Serios acum, ce vină are copilul ăla că are o pată în formă de trei? S-au născut oameni şi cu coarne şi nu s-a dovedit că sunt malefici sau diavoli.
Nu fi superstitios ca nu inseamna nimic.Sa te uiti la el data viitoare sa vezi daca mai are cifra 3 intoarsa.Stai calm
Auzi tu desteapto, spre informarea prostiei tale, era o intrebare pe bune asa ca taci in g.t.m. si decat sa afisezi astfel de raspunsuri nu mai afisa nimic
Din moment ce pui intrebari de genu' : " am vazut la un copil, pe frunte, cifra 3 intoarsa. o fi un semn satanist? ", cred ca tu esti ala prost.
P.S. : ce fel de raspunsuri afisez?