| WebEye a întrebat:

tocmai ce am fost azi la un botez si am observat ca copilul avea in frunte cifra 3 dar nu era treiul normal ci intors,credeti ca inseamna ceva? si daca da ce? e de bine sau de rau, funda!

17 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

E fata sau baiat? daca e fata inseamna ca semnu vine de la 3 x femeie rolling on the floor) (3 ori femeie)
Cine stie, cunoastedevil

| pwp a răspuns:

Este doar un semn...muti copii au semne din nastere. unii fructe(am avut o prietena care avea o mura pe gat), altii numere big grin

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si cu ce g.t.m. te alegi daca ti se raspunde? Imi place cum raspunzi altora daca toti ti-ar raspunde asa te-ai simti bine? Vreau funda.

| WebEye explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Stiu si eu ce inseamna 3 ala desteptule oare cu ce mo putea? pai vb asa ca vad ca sunteti idioti eu intreb un lucru vine un prost si vb altceva

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru WebEye):

Intai am vazut ce-ai raspuns altora si pe urma ti-am raspuns, numai un idiot ii vede pe ceilalti toti idioti pentru ca e contaminat si e incurabil; scuza-ma ca te-am bagat in seama, dar daca nu te corijezi nu e de bine! La multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăla e fiu al lui Lucifer. Data viitoare când vrei să vizitezi acel copil să te închini înainte de a intra în casă. Şi să nu uiţi să iei nişte usturoi cu tine. Usturoiul e bun.

| WebEye explică (pentru anonim_4396):

Frate fi prost in alta parte nu aici, n-am nevoie de raspunsuri tampite happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru WebEye):

A, am înţeles. Ai nevoie doar de întrebări tâmpite. Mă faci prost? Păi ce creştin mai eşti tu, mă, dacă jigneşti?

| WebEye explică (pentru anonim_4396):

MA eu am pus o intrebare serioasa tu imi raspunzi in batjocura? si sa stii ca nu is asa mare crestin

| anonim_4396 a răspuns (pentru WebEye):

Degeaba, că eşti superstiţios nevoie-mare. Serios acum, ce vină are copilul ăla că are o pată în formă de trei? S-au născut oameni şi cu coarne şi nu s-a dovedit că sunt malefici sau diavoli.

| KodrutZ a răspuns (pentru WebEye):

Daca si asta e intrebare serioasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fiți atât de creduli, e doar o coincidență, nu credeți și voi tot ce se mănâncă. Crezi că a venit Dumnezeu din cer să îi imprime ceva pe față de dai vreo semnificație?

| spaghetty a răspuns:

Nu fi superstitios ca nu inseamna nimic.Sa te uiti la el data viitoare sa vezi daca mai are cifra 3 intoarsa.Stai calm

| Juleuuss a răspuns:

Cred că e doar o iritație, și din coincidență, în formă de 3 întors.

| AlexaPunct a răspuns:

Pui intrebari tampite si vrei raspunsuri serioase. Pe bune?

| WebEye explică (pentru AlexaPunct):

Auzi tu desteapto, spre informarea prostiei tale, era o intrebare pe bune asa ca taci in g.t.m. si decat sa afisezi astfel de raspunsuri nu mai afisa nimic

| AlexaPunct a răspuns (pentru WebEye):

Din moment ce pui intrebari de genu' : " am vazut la un copil, pe frunte, cifra 3 intoarsa. o fi un semn satanist? ", cred ca tu esti ala prost.
P.S. : ce fel de raspunsuri afisez? laughing