Da,normal e sa simti un gol in suflet intr-o astfel de situatie.Dar mai bine dupa astea 3-4 zile care nu sunt multe discutati sinceri despre ce nu am mers si ce se poate face.
In 5 ani de zile, iubitul meu mi-a cerut doar o data pauza. si atunci nu a rezistat nici cateva ore si m-a sunat. Cum zicea cineva mai jos, tu fa-ti griji in legatura cu ce se va intampla dupa, nu ca nu vorbesti cu el 4 zile. asta nu e mare lucru. sigur ceva e cu el. s-a plictisit de tine. dupa "pauza" vine, mai devreme sau mai tarziu ( devreme de obicei) despartirea.
Daca ai primis ti-ai asumat!
Uite, ca exercitiu de viitoare femeie ce vei fi incearca sa ii impui tu lui o pauza de inca 4 zile dupa asta
Vezi daca digera propunerea.
Pauzele unei relatii, cel mai mare mister al omenirii... De fapt pauza intr-o relatie e ceruta de unul dintre parteneri cand s-a saturat de celalalt. Ca vrea sa-l insele, ca nu-l mai suporta, ca vrea sa incerce altceva, pauza este un fel de a spune ca asa nu se prea mai poate. Astea 3-4 zile sunt ultima ta grija, problema ta ar trebui sa fie de ce a cerut pauza si daca mai poti face ceva sa amani inevitabilul.
Nu e chiar mult 3-4 zile dar de obicei cand unul dintre parteneri cere pauza inseamna ca s-a cam saturat de celalalt partener l-ai stresat cu sms-uri sau alt ceva?
Paulvasile10 întreabă: