| JonD a întrebat:

Va rog, ajutati-ma, cum ziceam in restul intrebarilor mele ca imi place de o fata, fata asta a plecat de la noi de la scoala s.a.Devin din ce in ce mai disperat si nu mai suport, imi vine sa ma urc pe bloc sa urlu cat ma tin plamani, apoi sa ma arunc in cap.Pe zi ce trece devin mai disperat, nu pot sa uit oricat as incerca, toata ziua ma gandesc numai la ea.Am inceput sa stau singur, sa vorbesc cu mine...sa ma gandesc la tot ce a fost in trecut, chiar daca sufeream si atunci imi era bine cand o vedeam, acum ca nu o mai vad, imi dau seama ca si faptul ca o vedeam era pretios...nu am mai vazut-o de 3 saptamani si mi-e atat de dor de clipele cand o vedeam, cand o intalneam pe holul scolii, cand am privit-o in ochi.Chiar daca nu ne cunosteam, era frumos cand o vedeam.Acum mi-as daa jumate din viata mea numai sa o mai vad macar o data in fata si sa o mai privesc in ochi.Mereu ma bantuie gandu sa ma duc si sa ma omor, apoi ma gandesc ca ma duc si tot nu o sa o vad.Am incercat macar sa intru in gasca ei si gandu de a fi prieteni mi-ar fi suficent.Multi mi-au spus sa intru in gasca ei, dar cum? Va rog dati-mi un sfat, ce as putea sa fac?

2 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Pai mai, ce fel de barbat esti tu? Tu doar o priveai in ochi" De ce nu ai vorbit cu ea? Doar erati in aceeasi scoala, o vedeai pe hol etc. Te-ai rezumat doar la o iubire platonica? O iubire de care sa stii numai tu? si ea nu? Nu-mi place. Alta data sa fii mai indraznet. Timpul pierdut nu e nici acum. Poti intra in gasca ei. Ce-i asa greu? Sau cand o vezi odata pe strada du-te la ea si zi-i ceva. Trebuie sa incepi intr-un fel.

| Xenya a răspuns:

Sper ca nu vorbeai serios cand ziceai ca vrei sa te omori...da? Poti sa te imprietenesti cu un baiat din gasca ei si apoi o sa intri usor, usor in grupl lor, apoi o s-o poti vedea de cate ori vrei...Din cate am inteles a fost o iubire platonica din partea ta dar te rog sa ai mai multa incredere in tine data viitoare! Astept ca peste ceva timp sa imi d-ai mesaj sa imi spui ca sunteti impreuna, ok? Multa bafta