| Sara10LaviniaLavy a întrebat:

Hey TPUcrying( Va rog fiti sinceri cu mine, sunt eu de vina? AM un iubit, de fapt am avut; ne-am cunoscut la cursurile de muzica. da acum acum 5 zile a fost ziua de nastere a profesorului nostru de canto; in fine; totul a fost bine. pe la sfarsit altii au plecat si stateam pe canapea cu o colega de la canto si m-a intrebat daca ne-am sarutat.(porcarii); in fne si noi radeamm. iar pr meu si colega noastra nu se prea suporta intre ei; iar pr meu a crezut ca radem de el si s-a suparat pe fata aia; apoi cand am plecat totul a fost bine, ne-am luat la revedere si cand ajung acasa la 2 ore dupa intru pe mess si vorbesc cu el: Il intreb : te-ai suparat pe mine, el a zis ca nu pe mine pe fata aia si mai vb noi ce vb si apoi imi zice ca a zis si maicasa ca ar fi mai bine sa ma lase in pace ca sa invat ca cu el in preajma nu ma pot concentra iar eu i-am zis ca : pai bine atunci ne despartim. daca si la varsta asta hotareste mama in locul nostru ii bine atunci, iar el a zis ca asta am inteles eu ca sa ne despartim, ca eu cred ca ii este mai bine fara mine? in fine am incheiat discutia, apoi intra iar pe mess si imi zice ce imi zice. nu mai stiu ce si i-am zis: te rog frumos lasa-ma ca nu am chef de vorba si vreau sa ma linistesc, si el a zis : noapte buna si vad cu tie nu iti prea pasa.Si de duminica seara nu am mai vorbit. Apoi luni aveam canto impreuna cu el si cu fratele lui; eu i-am asteptat in camera a venit fratele lui mai mic iar pe el l-a oprit profa in bucatarie sa discute cu el( pe mine ma intrebase de cand am intrat in casa daca m-am certat cu el si i-am zis ca NU) asa; mi-am facut ora impreuna cu fratele lui dar el nu a vn, si nici macar nu a vn sa ma salute; i-am lasat mesaj pe mess sa ma sune, nu m-a sunat, si imi este foarte dor de el, ma simt foarte singura... Iar miercuri aveam canto impreuna la ora 4 iar profa m-a sunat si mi-a zis sa vin la 5( oare nu il mai lasa maicasa sa vorbeasca cu mine?,,, sunt convnsa ca i-a povestit profei ce s-a intamplat) si nu stiu ce sa mai fac. de sunat nu il sun dar nici eu nu ma duc la el ca sa zica dupa aia ca is eu. ma rog. ce sa fac crying vreau sa ne impacam si nu stiu cum, imi este foarte dor de el. (apropo el nu este din oras cu mine, sta in petro.) crying sunt eu de vina? am gresit eu? Fiti Sinceri!

3 răspunsuri:
| adelaadelaadela a răspuns:

Mai pana la urma fiecare are partea lui de vina, chiar si tu dar pentru ca ati gresit ambii,(de fapt niciunul) ar trebui sa va impacati. fii sigura ca el nu va face nici un pas spre impacare, desi si lui ii e foarte dor de tine, sunt convinsa. arata-i ce a pierdut si se va intoarce la tine, de cat timp sunteti impreuna?

| NoChanceForUs a răspuns:

Whoa,chiar crezi că merită citit atât doar ca să știu dacă ești tu de vină sau nu în nu știu ce chestie? Pentru că nu-s curios.