1, eu am 14 si el 15
Dacă te iubeşte sau tine la tine, va revenii la sentimente mai bune! Dacă nu lasă timpul să rezolve totul! Să fi Iubită!
Daca ti la el asa tare si iti lipseste atat de mult de ce nu il cauti tu? presupun ca numarul lui de telefon il ai. Daca siel simte aceleasi lucruri pentru tine totul va fi ok o sa va impacati.Orgoliu nu prea se pupa cu dragostea asa ca ori lasati de la voi ori va lasati de tot.
Relatia voastra nu are un fundament solid. Se clatina la cea mai mica adiere de vant, ca sa spun asa. Tot ce ai scris tu acolo sunt niste maruntisuri. Le rezolvi pe astea si peste doua zile apar altele. Trebuie sa cauti sa rezolvi problemele de fond, nu de suprafata. Ca si la medic cand te duci, un medic bun incearca sa rezolve cauzele, nu simptomele. Parerea mea e sa discuti cu un prieten mai matur din anturajul tau (sunt convins ca ai asa ceva) sa te invete putin. Nu esti suficient pregatita pentru o relatie. Degeaba mi-as da eu cu parerea cine e de vina in cele intamplate acolo, pentru ca, asa cum am zis, sunt niste maruntisuri, care azi se rezolva numai ca sa lase loc altora pentru mai tarziu.
Sunteti prea mici sau prea imaturi pentru o relatie. Ok inteleg, ai avut orgoliu si te-ai repezit repede sa te desparti. El a inteles ca iti face rau deci sta departe si uite asa nu exista comunicare si fiecare intelege exact ce vrea. Cel mai bine e sa-l tragi la o discutie fata-n fata si sa spui lucrurilor pe nume.
Pai eu discut cu el absolut orice si tine la mine foarte mult pentru ca vadeam asta in fiecare zii, chiar daca nu stam in acelasi oras nu era zii sa nu vorbim sau sa nu ne vedem, si eu il iubesc foarte mult si el pe mine da nu stiu ce s-a intamplat