| 25Valerika25 a întrebat:

Hey,TPU! Va rog mult sa ma ajutati,cum pot sa imi conving parintii sa ma lase sa merg la lectii de echitatie (nu vor sa ma lase, deoarece spun ca e periculos si alte motive diferite) Va rog mult ajutati-ma. Fundaaa!

5 răspunsuri:
| malvinacroft a răspuns:

Dar de ce vrei asa neaparat sa mergi la echitatie? Ai mai fost pana acum, macar o data?

| Miranda27 a răspuns:

Explica-le ca este important pentru tine, dar este si un sport bun pentru corp plus ca iti imbunatatesti relatia cu animalele. Eu zic ca nu este nimic periculos daca asculti instructiunile instructorului si nu dai in cal. Eu am fost odata la doua lectii de echitatie si a fost super, plus ca e foarte tare senzatia sa stai pe un cal care te asculta.winking Dar m-am lasat pentru ca era foarte departe de localitate, era prea scump si nu imi permitea programul scolar. Daca tu nu ai probleme din astea, eu iti recomand sa mergi neaparat. Nu as recurge la chestia asta in mod normal, dar... incearca sa-i lingusesti putin cu complimente si, mai ales, note bune la scoala. Fa un proiect pe calculator cu importanta echitajului in viata omului, etc, eu asa am facut si intr-un an, m-au lasat sa imi cumpar un bichon maltese (tot mai bine decat niciodata). Fa-le cadouri mici de ziua lor si ajuta-i prin casa, roaga-i frumos. Cam atat stiu eu, daca mai gasesc planuri, iti zic, dar sper sa reusesti si succes! happy

| Cyclades a răspuns:

Fii prietenoasa cu ei, invata bine, fa-i sa fie mandri de tine si explica-le ca iti doresti acest lucru si ca echitatia se invata impreuna cu un instructor.

| Pwp_Ana_2000 a răspuns:

Le poti sune ca e important pentru tine sau le spui ca mergi cu prietenele in oras dar tu mergi pe ascuns la echitatie

| Pwp_Ana_2000 a răspuns:

Le spui ca e important pentru tine sau mergi pe ascuns