Bună!
pff..este cam greu de spus. ştii,atunci când ai fraţi sau surori,spui că este mai bine să fii singur/ă la părinţi,să fii numai tu,,copilul lor".dar,dacă eşti singur la părinţi vrei neapărat pe cineva lângă tine.
depinde de cum gândeşti.dar, eu cred că este mai bine să ai un frăţior sau o surioară, să ai cu cine să te joci în fiecare zi, să ai cu cine să te ciondăneşti nu vreau să te întristez, dar eu asta cred.
Asa spuneam si eu o sulioara!:*. asta pana... s-a nascut soramea. deci clar mi-am schimbat parerea! e un total dezavantaj!
Buna,nu trebuie sa te simti singura, trebuie sa ai prieteni daca nu ai frati, uneori este bine sa ai fraty dar de multe ori este mai rau, crede-ma cunosc foarte multe cazuri in care frati se urasc si se lasa uni pe alti, din pricina mai multor probleme, tu trebuie sa te gandesti in viitor, cel mai bine va fi atunci cand aty vei alege partenerul de viata pe care ai sal iubesti, trebuie sa sty ca atunci cand unul dintre frati se casatoreste se va rupe ralatia care era odata intre frati, iar atunci cand vei avea un copil cu siguranta nu ati vei mai pune aceasta problema daca este sau nu un avantaj sa ai frati, sfatul meu este sa nu te gandesti prea mult la problema asta, ok te pup si mai vb
anonim_4396 întreabă: