| a întrebat:

Vreau sfaturi...am o prietena de intra pe un chat si vorbeste si cu baieti si cu fete de diferite varste din diferite regiuni ale tarii. Si la scoala mi-a povestit despre acesti prieteni pe care ii are ea pe acest chat. Mi-a dat si mie unele id-uri de la niste tipi, apropiati de varsta mea. Si nu am bagat de seama, dar stand intr-o zi pe mess, si cum nu vorbeam cu nimeni si eram plictisita, am bagat cateva id-uri in lista. Am facut cunostinta cu acesti baieti, ne-am imprietenit, si sunt foarte cu bun simt toti. Dar eu nu-i tin minte bine pe toti, si cum am un carnetel unde imi scriu diferite chestii, le-am scris numele, locul de unde sunt si in dreptu fiecaruia am scris cati ani au. Si aseara mama s-a uitat in carnetel si a vazut acea lista cu vreo 5 baieti. Adevaru e ca eu am vorbit doar o data cu ei ca sa-i cunosc, in rest ii tin pe invizibil, doar cu unu vorbesc mai des dintre acestia 5. Si mama cred ca s-a cam alarmat aseara. Eu ma culcasem. Si dimineata ea a plecat la munca si mi-a lasat mesaj s-o sun. Am sunat-o cand m-am trezit. S-a purtat cam urat cu mine la telefon. Cand sa inchida, mi-a zis ca diseara cand vine vrea sa vorbeasca cu mine ca cica a vazut ceva la mine in carnetel. M-am uitat in carnetel si mi-am dat seama despre ce e vorba. Si daca ii zic ca am id-urile lor de la prietena mea(pe care o cunoaste), nu o sa ma creada, cine stie ce se gandeste ea. Cand colo, eu daca am vorbit de doua ori cu aia, cu 4 dintre ei. Si m-am gandit sa-i spun ca ei au facut rost de id-ul meu si si l-au bagat in lista, si mi-a aparut si mie. Cred ca o sa mearga, da o sa zica 'de ce numai baieti?' si...aici ma blochez. Dati-mi sfaturi va rog! Si sa stiti, mama niciodata nu a dat in mine si asta nu e un motiv ca s-o faca, dar se supara si asta ma derajeaza. Mama este foarte intelegatoare si usor de pacalit, am fost si in probleme mai serioase, dar totusi, ce sa-i zic? Nu o sa ma creada daca-i zic adevarul!

Răspuns Câştigător
| 93Anna93 a răspuns:

Poti sa ii spui mamei ca ii ai din schimb de liste. Daca nu se pricepe la calculatoare, ii explici cum sta treaba cu schimbu de liste. Inainte sa ajunga acasa, de-le ignore celor 5 cu pricina si dupa ce ii spui mamei care e treaba cu schimbul de liste, ii arati si lista de ignore si ii explici ca i-ai pus acolo pentru ca nu vrei sa vorbesti cu ei si ii spui ca le-ai dat ignore imediat dupa ce ai vorbit cu ei si ti-ai dat seama ca nu sunt cunoscuti de-ai tai. Dupa ce se calmeaza mama, poti sa ii scoti de la ignore. Sfatul meu: fa-ti un id special pentru prieteni de pe chat, in felul asta mama ta nu o sa vada nimic suspect in lista de mess si in plus, in felul asta poti sa ii tii la distanta pe cei de pe chat de viata ta reala. Adica daca nu vrei sa vorbesti cu ei, nu mai intri pe id-ul ala si gata.

4 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Spune-i adevarul. vorbesti cu persoane din afara tarii pentru a afla mai multe despre tara lor, cultura lor.

| AliGab a răspuns:

Ii spui adevarul si numai adevarul. De obicei, Un parinte isi cunoaste copilul si stie imediat cand minte. Asa se va intampla si cu tine: de-i vei spune adevarul va fi intelegatoare (desi poate se va supara un pic si-ti va spune sa ai grija), dar de o vei minti se va supara mai mult pe tine decat daca-i spui adevarul. Si parintii (crede-ma) chiar daca tu crezi ca sunt usor de pacalit, nu-i asa. Ba din contra, ei pot sa te pacaleasca, lasandu-te sa ai aceasta impresie despre ei.

| TePupiic a răspuns:

Poti sa bagi pe alta pagina niste ID de fete!big grin Si i le arati! Iti zic eu cateva: asta_mika_creata, asta_pitik_creata (daca le modifica sa stii ca sunt cu t z) barbie_girl27!big grin Daca tot e usor de pacalit!laughing

| zuzzzzy005 a răspuns:

Ai zis ca e intelegatoare...pai va intelegebig grin