Mergeti prin cateva mall-uri.Nu e neaparat ca daca intri in mol sa cumperi tot ce vezi pe acolo.Mergeti la un restaurant/cafenea si luati-va cate un suc si mai vorbiti.Plimbati-va prin parc, arata-i locurile interesante din oras. Puteti merge si intr-un parc de distractii.Cand veniti acasa stati intrati pe net si jucati-va,arata-i chestii care crezi ca sunt amuzante,intrati pe youtube, ascultati muzica. Daca vrei, o poti prezenta si prietenilor tai. Distractie placuta!:*
Pai: ati putea iesi prin oras,prin parc, ati putea merge la cumparaturi, sa jucati jocuri.etc
O poti duce prin mall-uri prin magazine... puteti sa va duce-ti si in parca sa o distrezi si lucruri distractive sa faceti cumparaturi
Pai ai putea sa o duci prin parc sa ii areti imprejurimileAdica sa i areti orasul nu chiar tot ca bucurestiul e maredar totusi o poti duce la un mall la un film i prezinti prieteni tai etc. FUNDA
Pai. ai putea sa o prezinti prietenilor tai, sa mergeti la cumparaturi. nu stiu, puteti sa faceti o gramada de lucruri!
Prin parc la mall la cinema la cat de mare e bucurestiul cine naiba nu ar stie unde so duca
Ai putea sa-i cumperii lucruri dragute, sa ii arati locurile interesante din capitala.ai putea sa o prezinti prietenilor taii si multe altelee:-x.Bafta:-).
SALZZ ai putea sai povestesti de marile chestii din bucuresthi si cimitiru' bellu palatu' etc. Imi pare tare rau de ea, sunt sigura ca e o fire dulce ca mierea ( adica krek ca si tie) te pup pa, fundita ca am fost prima, scuze te pup dulce pa!
hagi148 întreabă: