| pusitaaaa20000 a întrebat:

Hey va rog ajutati-ma nu mai pot mama mea ma cearta f. mult si ma bate din cauza ce se intampla cu bunica mea. eu pur si simplu cu bunica mea nu mai pot nu stiu ce sa fac cand vine mami de la servici acasa ma cearta bunica toto timpul are cv sa-mi reproseze sau sa ma certe ea este bolnava si pentru. ca este batrana se comporta asa nu stiu va rog ajutati-ma sad

8 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Ar trebui sa-i spui mamei tale ca ceea ce se intampla te afecteaza foarte mult, spue-i sincer ce simti si incearca si tu sa-ti asculti mai mult bunica.In acest gen de situatii singura rezolvare este sa gasiti un compromis, dar trebuie sa fie fiecare dispusa sa lase de la ea.Deci vorbeste si cu bunica ta si spune-i ca tu esti dispusa sa fii o neapoata mai buna, dar ca si ea va trebui sa se poarte mai frumos cu tine.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Conflictul dintre generatii, ascult-o o saptamana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand ar trebu-i sa te gandesti la motivele certutilor voastre, iar apoi sa discuti cu bunica ta si sa ii spui ca ti se pare ciudat comportamentul ei. Baftawinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Observ că mama ta ține foarte mult la părerea bunicii și o crede pe cuvânt.
Cu astfel de părinți nu cred că o scoți la capăt, dar încearcă să îi spui că ești doar un copil care nu știe prea multe și să nu te lovească (așa nu educă deloc, ci doar bagă frica în tine) ci să îți explice calm, cu argumente unde ai greșit ca să nu mai repeți, să fie puțin mai indulgentă cu tine. Deși mama ta ar trebui să înțeleagă că bunica ta e bătrână, altfel se făcea educație în vremurile ei și s-au schimbat, iar boala o face să nu aibă răbdare.
Poartă-te cât de frumos poți, fă-i servicii, adu-i un pahar, pune masa, fă orice să le îmbunezi!
Baftă și sper să treci peste situația asta!

| xFakeSmilex a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa apelezi la un ajutor specializat. Adica mai pe scurt la un psiholog, el te va putea ajuta.
Pana atunci, poate ar fi mai bine sa o ignori pe bunica ta. Adica este batrana si nu intelege generatia actuala.

| Milayaa a răspuns:

Pai poti sa-i spui mamei intr-o seara ce se intimpla...foarte calm. apoi ii spui bunicii ca 'buni nu am timp. teme si iar teme..nu te superi daca te las un pic'
inca o modalitate daruiestei un mic cadou. poate ajutaahappy
mult noroc:*

| CosticaPizza a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca vei tine minte cand te bate si va vedea ea cand cresti.

| Rembledon a răspuns:

Ei bine ii cel mai bine sa nu o bagi in seama pe bunica ta si sa fi mai dur cu mama ta si cu bunica tawinking