Si eu am patit chestia asta cu un baiat. Ne intalneam in autoboz aproape in fiecare dimineata. In prima zi ne-am privit si atat. Din ziua urmatoare, el imi pastra mereu un loc pe scaun langa el.Stiu asta pentru ca statea mereu pe scaunul de la margine, iar cand ma apropiam de el, se muta pe cel de la geam.Nu aveam niciodata curaj sa ma asez langa el. Ma asezam pe o alta banca, iar in ziua urmatoare, el era pe banca pe care statusem eu in ziua precedenta. Chestia asta s-a tot lungit vreo 2-3 saptamani. Cand mi-am facut curaj sa ma asez langa el, nu am avut curaj sa intru in vorba cu el. In ziua urmatoare nu l-am mai vazut(probabil s-a simtit jignit). Apoi l-am mai vazut total accidental de vreo 2 ori, pe strada. Acum imi pare rau ca nu am fost mai curajoasa si nu am vorbit cu el. Ar trebui sa intri in vorba cu baiatul ala, pana nu e prea tarziu. Daca iti si place de el, ar trebui sa vorbesti cu el, cand ti se iveste ocazia. Nu stiu... daca il vezi intr-un fast-food du-te la el si cere-i sarea. Sau daca il vezi pe strada, du-te si intreaba cat e ceasul. Orice crezi tu ca iti da un motiv de a intra in vorba cu el, fara sa pari disperata sau obsedata.In felul asta, vezi macar daca tipul chiar te place sau nu.
Da,ai dreptate.De fapt...sunt sigura ca si el vroia sa intre in vorba cu mine.Se vedea din priviri si restul'.Dar acum sper sa mai am ocazia sa-l vad.In astea 3 dati l-am intalnit absolut intamplator, in locuri total diferite.Dar deja din priviri ne "cunoastem" si cam stim amandoi ca vrem sa vorbim unul cu altul.
Mersi pentru sfat si pentru ca ti-ai "pierdut" timpul scriind raspunsul pentru mine.
Good luck!
Nu ai pentru ce! Sper ca te-am ajutat cu "experienta" mea! Sper sa il mai vezi pe baiat! Bafta multa!
P.S.: Ar fi dragut sa ne zici si noua, daca ai vorbit cu el si ce s-a intamplat.
Salut,eu ți-aș propune să încerci să-l cunoști. Dacă el te urmărește de atâtea ori înseamnă că ceva e... poate e și un semn...cine știe.Îți urez multa baftă
O fi vreun din ala ce abuzeaza femei. gluemsc. Inseamna ca asta iti este soarta baiatul acela. incearca sa vorbesti cu el . cand il mai vezi il opresti.