Caut-o la prietenii prietenilor tăi sau în grupul liceului. Eu așa am făcut odată ca să găsesc o tipă.
Nu cred in asa ceva. VEzi ce faci la inceput de an sa nu te trezesti ca o fura altul
Ha ha.
Rad de nu mai pot!
Ea nu e genul ala de fata! E cuminte si frumoasa si....nu știu chiar o plac muult!
Lasă-l că e mic și habar nu are. Parcă trebuie să fii un anumit gen de fată ca să ieși cu un hăndrălău. Și eu plăceam o fată care probabil era mai drăguță decât respectiva lui dar din cauza asta era și destul de populară și imediat și-a găsit pe unul. Era clar că nu am nicio șansă chiar dacă nu eu am căutat-o ca un disperat ci ea mi-a dat cerere pe Facebook.
Vazand postul lui, ce sa zic. Am zis ce am avut de zis, restul depinde de el. E naiv, nu stie ca astea mai "cuminti" sunt mai rau ca alea nebune.
Dacă te îndrăgostești la prima vedere, înseamnă ca te indragostei de aspectul fizic. Poți sa pui un coleg care se înțelege cu ea sa o intrebere dacă simte ceva pentru tine.Succes!
Nu prea cred ca vreun coleg ar face asta si ea ar raspunde. E super timida.
Cat despre aspectul fizic, îhmm e un pic mai plinuța(56kg), 1,60, blonda si cu niste ochi albastrii ca marea; dar nu numai asta m-a atras! Ci felul ei de a fii, a vorbi...