| PerfectDefect a întrebat:

Hey. Vreau sa ma imprietenesc cu un baiat.(doar prieteni)Problema este ca acum un an mi-a placut de el dar acum nu imi mai place, ma uit al el ca si cand ar fi o pers oarecare.Cum sa am impr. cu el in asa fel incat sa nu las imprestia ca mi-a placut de el in fata altor oameni straight face? (Dau fundita)

4 răspunsuri:
| Kaya_1133 a răspuns:

Ii vorbesti ca si cum i-ai vorbi unei persoane oarecare si nu spui nimanui ca ti-a placut de el.

| crazygirlyo a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa te intereseze prea mult ce impresie au unele persoane pentru ca din pacate sunt destul de multe persoane care pot fi invidioase si sa incerce sa destrame o prietenie, relatie doar sa se simta ei bine. Daca il cunosti, dar nu prea vorbesti cu el, incearca sa sa il mai intrebi din cand cand ce face, daca nu iese pe afara, chestii din astea si o sa vezi cum incetul cu incetul o sa se creeze o relatie de prietenie intre voi dar vezi ca oricand e posibil sa simti pentru el si ce simteai acum un an si ai putea sa transformi o simpla relatie de prietenie intr-o frumoasa poveste de dragoste! Iar din nou in legatura cu ce zice lumea crede-ma ca nici eu nu inteleg de ce unele persoane nu pot intelege ca un baiat si o fata pot fi foarte buni prieteni si nimic mai mult... dar asa e lumea un pic mai ciudatahee hee succes si sper ca in scurt timp sa deveniti cei mai buni prieteni sau de ce, nu ceva si mai frumos?!

| rvr a răspuns:

Pai cred ca trebuie sa te porti ff normal ca intre amici ceau ce faci. nu 'i dai ff multa atentie.nu prea umbli dupa el ( sti al ce ma refer) chiar normal glumti si ata tot si daca esti curajoas poti sa iti spui sa ne intalanim cu gasca toti la un suc ca intre prineteni el asa o sa is dea seama ca santeti prt cand iesi toti impreuna nu nu mai tu cu el. fff normal dar in acelasi timp prieteneste. fal sa aiba incredre in tine. dk mie imi poti spune orce ca intre prt te pot ajuta oricand o sa fi apreciata o sa vezi FUNDA?

| lucianpasserby a răspuns:

Pai, daca nu iti mai place de el, nu inteleg care e problemabig grin Comporta-te normal, firesc si in felul acesta nu o sa lasi nicio "impresie" dubioasa. Crede-ma, atunci cand te straduiesti sa lasi o anumita impresie (diferita de ceea ce esti tu) o s-o cam dai in barabig grin la urma urmei nu ar trebui sa iti pese de ce spun alti oameni. Succes... xxxo