Uite niste discutii:
-Esti intr-o relatie?
-Da!
-Cu cine?
- Cu prietenul meu!
Sau asta :
- Relatie? Pe bune?
- Da!
- Cn e norocosul?
- Cel pe care-l plac eu cel mai mult!
Sau asta:
- esti intr-o relatie?
- da
- cu cine?
- cu baiatul care e intr-o relatie cu mine!
Fnda?
...Ok,mi se pare foarte stupid sa iti pui pe facebook "Intr-o relatie" daca nu esti intr-o relatie...Dar fie. Poti sa zici ca esti cu tine insati ca mai nou esti narcisista,sau ca de',toti pustanii "cul" isi pun si vrei si tu,ori poti sa le zici ca esti intr-o relatie cu un unicorn drogat mancator de taitei invizibil,sau ca esti si casatorita, ca te-a cununat un preot satanist beat in Las Vegas, ca degetele tale nu mai puteau ascunde relatia voastra de (cati ani ai tu) si ca au trebuit sa o faca publica
Pai poti sa pui ca esti intr-o relatie si fara sa scrii cu cine! Dai acolo la informatii, jos unde scrie ca esti singura(sau cum ai acum)si selectezi acolo ca esti intr-o relatie si gata! Nu trebuie sa pui neaparat cu cineva! Succes!
Imi faci greata
ultima stire recomandare pentru toate pitipoancele infecte: asa sunteti "mooooolt" mai tari si faceti pe multi cocalari imputiti gelosi daca va puneti pe fb "intr-o relatie"
Pai poti sa iti faci pe un alt e-mail un cont de baiat si pui si niste poze ca sa para cat mai credibil! Apoi de pui in relatie si daca de intreaba cine e le zici ca la cunoscut in vacanta de vara cand ai fost nu stiu unde vrei tu si ca el locuieste in strainatate si a venit in vacanta la bunica lui.
Poti spune in felul urmator
"secret"
sau
"Vorbim noi 2 cand ne vedem"
Sunt cele mai utilizate
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: