| Maria19b a întrebat:

Heyaa`.:]
Voi daca ati afla ca unul dintre parintii vostrii este infidel ce a-ati face? happy

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

Am fost in situatia ta. Sa-ti spun cum am facut eu. La vremea aceea eram mica, aveam vreo 10 ani cam asa, stiam ca un parinte era infidel dar am tacut de teama sa nu ma insel si de teama sa nu se desparta. Dar tot s-a aflat, fiindca lucrurile de genul mereu se afla, oamenii au ochi, urechi si gura, gura care niciodata nu va inghiti ceea ce va vedea. Asa cum tu ai aflat vor afla si altii si secretul nu va tine. Oricum, daca totusi nu vrei sa stai deoparte, incearca sa vorbesti cu parintele respectiv intre 4 ochi. Probabil esti destul de mare, nu trebuie sa reactionezi ca mine si sa taci. Dar, trebuie sa ai si dovezi fiindca eventual va nega, apoi va fi mai atent/a ca tu sa nu mai banuiesti nimic. Nu stiu. poate o inregistrare sau niste poze ceva, daca ai prieteni adevarati si buni cere-le ajutorul. Poti de exemplu sa vorbesti cu parintele respectiv si sa-l intrebi ce are de gand sa faca, daca nu poate renunta la persoana respectiva macar sa nu isi mai bata joc de voi sau daca nu, sa renunte la cealalta persoana. Altceva nu e de facut, acum depinde daca persoana inselata, odata ce va afla va dori sa mai acorde o sansa, din fericire la mine s-a mai acordat o sansa, acum nu stiu. Oricum, tot o sa se afle si daca decizi sa nu te implici, macar incearca sa faci rost de dovezi, niciodata nu se stie cand o sa iti trebuiasca.
Multa sanatate iti doresc!

| Maria19b explică (pentru Lamaitzza):

Multumesc pentru sfat! :*.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba asa ca atunci cand vrei sa afli; mama sau tata, ce este curvia? ce e curva sau curvar? curvia e buna? zii si tu ca ai auzit la cineva si anume ca unele pacate le plastesc copii pana la al saptelea neam.

| xVictor a răspuns:

Aloo! Bai nene te poftesc afara sau chem politia. Scurt si la obiect.

| Maria19b explică (pentru xVictor):

Dar, daca celalalt parinte nu ar stii. Si iti este dificil sa o spui?! Caci nu doresti ca familia ta sa se destrame?! Dar totusi vrei dreptate?!

| xVictor a răspuns (pentru Maria19b):

Atunci ai 2 variante:
1. Daca cel infidel este tatal eu i-as spune asa: Pe cine alegi pe noi sau pe ea?
2. Daca cel infidel este mama eu i-as spune asa: Mi-e rusine ca esti mama mea si ma-i dezamagit... dar totusi te iubesc(sa nu se destrame familia) bafta

| DracoMalfoy a răspuns:

I-as spune mamei/tatalui (depinde care e ala infidel) situatia, desigur. M-as simti vinovat sa stiu si sa tac; asa procedez si cu prietenii, plus ca oricum chestiile astea se afla, asa ca...

Întrebări similare