Mi.sa intamplat exact ca tie, dar sa stii ca baiatul vrea doar sa se foloseasca Andriana ar trebui sa incerce sa-l uite stiu ca-i greu dar pentru binele ei, Alexandra e naiva deoarece s-a dus l-a alta a folosit fete ca sosetele merita un baiat mai bun, stiu cum e sa vezi persoana iubita cu cea mai buna prietena e groaznic, dar trebuie sa-l uite amandoua baiatul e fals, ele merita pe cineva sincer si care sa nu le schimbe ca sosetele e clar ca pentru Adriana n-a simtit nimic*(din nou mi.sa intamplat mie)si doar a vrut sa o faca geloasa pe Alexandra nu le merita ar trebui sa il paraseasca si sa refaca prietenia e mult mai valoroasa sa nu o piarda cum mi.sa intamplat mie dupa o sa.si dea seama ca prietena de langa tine e adevarata valoare, sa nu piarda asta sper ca te-am ajutat eu spun din experienta am patit si am suferit si acum il mai iubesc daca mi-ar cere sa fim impreuna as accepta chiar daca m-a folosit nu pot sa nu-l iubesc, nu pot sa-l urasc dar trebuie sa-l uite sau sa gaseasca pe altcineva o poate ajta, asta cred eu sper sa te ajut.
Fa in asa fel incat sa nu te mai intalnesti cu amandoua deodata. Oricat de greu ar parea acum, prietena ta isi va face o alta relatie si-l va uita, pentru ca parerea mea este ca baiatului ii place,, sa zboare din floare-n floare,,.
Pe principiul cui pe cui se scoate, cautati pe altul pentru cea care sufera.
Pe cealalta doar avertizeaz-o de parerea ta si las-o in pace sa decida singura ce vrea. Asa este cel mai corect.
Pe cea care plange... daca nu vrea sa treaca mai departe, atunci mai las-o sa sufere. Trebuie sa faca asta ca sa inteleaga ca viata merge inainte. A ales calea mai dura din pacate...
Chiar nu vad rostul "Aham la 16 ani" Nu te supara dar la 16 ani nu stai si faci bale ca vai doamne ala nu ma place. Da-o-n colo de treaba, mai sunt baieti multi. Las-o sa planga daca e fraiera, spune-i sa se arunce de la 10. La 16 te omori pentru o relatie, care cu mici sanse te tine 1 an. Baiatul a aruncat-o afara, i-a zis verde-n fata sa treaca peste, ce mai plange atat?
Ce drame! de ce nu puteti astepta varsta potrivita pentru o relatie? Trebuie sa treceti prin toate astea la 13-14 ani?
Nu înţeleg de ce mai ieşiţi cu el dacă pe ea o afectează. Nu zic că nu ar trebui să mai fiţi prietenă cu cealaltă fată, dar când ieşiţi totate să nu fie şi el. Şi încercaţi să mai ieşiţi ţi cu alţi băieţi pentru că nu se termină lumea la unul singur.
Uneori tot ce trebuie sa faci pentru o persoana e doar sa fii acolo pentru ea, sa fii prietena ei si sa o incurajezi, poate e greu acum, dar ai sa vezi, cu timpul o sa devina mai usor. Tu doar fii acolo pentru ea si sa o sprijini