| beea22 a întrebat:

Heyy... Ce facety?happy Am si eu o intrebare aveti rabdare si ascultaiwinkingDeci este legata de un baiat de care imi placehappyTotul a inceput asa:
~Mai intailove struckL-am vzt pe afara si m-am simntit atrasa de el si am observat ca am inceput sa filtram.
~A doua zi iar l-am vzt si s-a intamplat acelasi lucru asa ca l-am cautat pe faccebook.
~La inceput nu il gasisem pana cand mi-a dat el cerere de prietenielove struck
~Am vorbit pe faccebook iar el mi-a cerut adresa de mess
~De atunci am tot vorbit pe mess si ne mai vedeam uneori afara si filtram vorbeam.
~Apoi hotarsem sa mergem cu prieteni si cu el sa ne plimbam.
~Eu cu el suntem foarte buni prieteni dar eu vreau sa fiu cu el si nu vreau sa stric aceasta prietenie... Ce pot face? Il plac mult si il cunosc de 6 luni tin a mentionez ca eu am 14 ani si el 15winkingadica ce ar trebui sa fac ca sa pot sa fiu cu el va rog SERIOZITATE nu vreau sa ii zic te plac si vreau sa fiu cu tine vreau sa-i dau de inteles nu vreau sa fac 1 pas ce ma sfatuiti sa fac?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| raluca250 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I5ZsFTZMmBo

incearca sa-i dai si tu semne prin felu` in care vorbesti etc:-?

| IloveGnR a răspuns:

Mai normal ar fi k daca lui ii place de tine sa te intrebe el cand ii vine curaju da daca nu mai rezisti intreaba-l daca vrea sa fiti mai mult decat prieteni si daca zice ca nu...zi k intelegi si sa ramaneti prieteni big grin (improvizatie)

| CezaraTH a răspuns:

Iti zic eu acum :X

| Pawnage a răspuns:

Aratai acest lucru prin fapte. gesturi... si el va stii ce sa faca big grinD