Cateva idei pentru cadou:
- daca foloseste foarte mult calculatorul sau este pasionata de IT, atunci un USB poate fi oricand binevenit.
- o camasa este cadoul perfect in special daca tatal tau obisnuieste sa poarte acest articol de imbracaminte.
- un un aparat de ras sau un aparat de tuns.
- un set de scule ori o cutie de scule.
- un portofel, in care poti pune o poza, de dimensiuni mici, cu tine si tatal tau.
- muzica este unul din cele mai raspandite cadouri utile si elegante: daca stii exact ce gusturi are, poti achizitiona un CD cu muzica preferata;
- un breloc cu laser.
- un aspirator auto.
- un sistem de navigatie prin GPS.
- produse pentru fumatori daca este cazul (eventual o pipa frumoasa, o bricheta sau o scrumiera);
- o agenda, care ii poate fi utila la serviciu, si astfel poti fi sigur ca nu va uita niciodata cine i-a daruit-o;
- un DVD cu filmul lui preferat.
- un suport carti de vizita.
- un set elegant cu pix si stilou.
- un vin de colectie si accesorii pe masura.
- album de arta.
- o mapa de piele pentru birou.
Cadouri personalizate:
http://webcache.googleusercontent.com/......tp?/search
Hei! Poti cumpara si o carte daca e pasionat de lectura. Nu conteaza daca e scump sau nu cadoul.Va sti ca l-ai facut din suflet si va aprecia gestul tau.
Succes!
Ii poti lua un parfum, un spray sau daca are masina personala un accesoriu pentru ea.
Da are masina si chiar e pasionar de ea! O idee de lucru te rog?
Pai un casetofon, stickere auto
Cumpara-i un ceas de mana. Daca e frumos si nu foarte scum se va bucura.
Cadoul pe care i l-am dat eu tatalui meu de ziua lui...a fost un tricou, dar nu un tricou simplu.Era un tricou pe care scria The best daddy in the world!
Poti sa scrii si tu altceva, eu am dat 25 de lei pentru ca am fost cu tricoul de acasa, dar fara tricou costa un pic mai mult, pentru ca ti-l dau ei.
Acum preturile variaza pentru marimea scrisului, si de la oras la oras
!
Am eu cea mai tare idee gatestei ce i plae lui mai mult cred ca iar place funda?
Orice i-ai lua, crede-ma ar aprecia sigur pentru ca intotdeauna gestul conteaza! :*
Depinde daca e pasionat de filme si ai un televizor 3d iai o pereche de ochelari
Vanessa0911 întreabă: