Din nume imi dau seama ca esti fata...Hmm ia-o asa,, deci mama cand erai tanara la cati ani ti-ai inceput viata sexuala? VEZII ce raspunde si dupa mai zi este rau daca o incepi mai devreme si vezi ce raspunde o sa iti dai seama din ce raspunde daca e bine sau nu sa ii zici adevarul..Iti zic eu ca daca raspunde cu da nu o sa iti faca nimica.Dar ar mai fi o varianta sa nu ii zici asta, findca unele mame sunt prea protectoare si decat sa se supere pe tine sau alte chestii mai bine o mai lasi nitel timp. FUNDA.
Te sfatuiesc foarte sincer sa vbesti cu mama ta! Intrebarea ta dovedeste ca ai nevoie de cineva matur care sa te indrume! Nimeni nu cred ca e mai potrivit decat mama ta!
Spune-i! :*
Ok... Pai in primul rand depinde de cati ani ai... Daca crezi ca ai varsta necesara ii poti spune, dar cum nu iti cunosc mama nu stiu ce sa iti spun pentru ca depinde de comportamentul ei. Daca e mai sociabila si exista o relatie de prietenie intre voi doua i-ai putea zice! Succes! :*
Eu zic ca cele mai bune adevaruri si mai ales fiind vorba despre mama ta ar fi pe ocolite! Incearca sa vb cu mama ta, asa la o sueta, ca intre fete si o iei cu intrebari despre propria experienta si asa ducand vorba vezi ceea ce-ti spune, daca e indignata sau reticenta mult mai bine ar fi sa o lasi balta iar daca mama ta este ok, nu are probleme de logica sau de a accept ca fetita ei a crescut deja poti sa-i spui simplu...;));*
Bună!
Dacă eşti în relaţii bune cu ea e o şansă să-ţi dea sfaturi şi să te ajute când ai nevoie de ajutor,dacă nu eşti în relaţii bune cred că ar fi mai bine să aştepţi şi când e dispusă să te asculte îi zici,îi va fi greu să te înţeleagă în ambele cazuri, însă nu poate face nimic, îi rămâne să te ajute, dacă nu-i zici, îşi va pierde încrederea în tine şi nu cred că vrei asta! Dacă mama ta îţi este o adevărată prietenă şi crezi că te va înţelege atunci ai putea să-i spui, părerea mea.
Te pup!
In primul rand ar trebui sa discuti cu partenerul tau si sa mergeti impreuna sa ii spuneti mamei si el sa spuna ca vrea sa ramana cu tine, iar daca nu ai partener spune-i mamei dar mai intai bate-i apropouri cum ar fi:daca mi-as incepe viata sexuala cum ai reactiona? ceva de genul.
De obicei mamele isi cam dau singure seama in legatura cu treaba asta.Asteapta putin timp. poate o sa te intrebe ea
Daca esti in relatii bune cu ea, ii poti spune fara nicio jena[acum depinde si cati ani ai]
Nu ii spune, o sa faci cea mai mare greseala a vietii tale eu i-am spus si a trebuit sa stau la bunicii mei toata vacanta de vara plus ca nu am iesit in timpul scolii decat dupa paine. daca isi da ea sema bine.dar tu sa nu ii spui niciodata adevarul decat daca ai peste 20 de ani ceea ce nu cred ca se intampla
Puneti in geanta niste prezervative sigur o sa le vada si o sa isi de-a seama singura
Daca mama ta e intelegatoare te va asculta si va reactiona asa cum trebuie.
Poti sa-i spui cand e singura sau e bine dispusa, mama trebuie sa vorbim ceva si o sa zica ce anume, iar tu o sa-i spui in legatura cu numele iubitului).Si o sa-si dea seama, si`i spui mi-am inceput viata sexuala.
Acuma depinde de varsta daca ai 15-16 o sa te certe probabil putin.
Insa nu inteleg de ce trebuie sa-i spui?
Nu o sa afle oricum.E secretul vostru, apoi o sa-ti fie rusine de ea.
Daca esti pregatita, poti spune-i mamei numai daca si mama ta are incredere in tine si te poate ajuta si sa te indrume!
GalacticOtter întreabă: