Eu cred ca te place, inca are sentimente pentru tine.Sigur si-a dat seama ca a gresit atunci cand a luat decizia de a se despartii de tine.Sti vorba aceea,cine se tachineaza se iubeste?! Uneori baietii au aceasta tendinta de a tachina (este doar o scuza pentru a intra in contact cu tine).In concluzie, eu cred ca te place (te place mult).El este unul adolescent ce a luat o decizie gresita in dragoste, la nervi/suparare/dor se mai iau astfel de decizii. Tachineaza-l si tu, intra in jocul lui, prefa-te suparata atunci cand nu-ti da atentie, pe scurt, plateste-i cu aceeasi moneda .
Mersi mult pentru răspuns și începând cu data viitoare când ne vedem am sa incep și eu sa îi fac la fel. Adică am sa l enervez și eu asa cum face el cu mine ) Poate am sa îmi fac curaj și ii voi și spune ceea ce simt pentru el, dar asta când voi fi mult mai sigura ca și sentimentele lui sunt adevărate :3
Se pare că și-a dat seama că a greșit când a spus că distanța între voi doi îl supără. Deci, acordă atenția cuvenită și intră "în joc". Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Spui că stai la țară și el la oraș. Încercați să vă mutați la el, să fiți împreună! Succes!
Hmm... Poate ca ne am fi mutat dacă am fi avut o vârstă mai mare, dar suntem amândoi adolescenți. Și totuși cu distanta am cam rezolvat. Ma mut în oraș de săptămâna viitoare. Poate ca pana la urma vom relua relația. Dar din răspunsul pe care mi l ați dat sa înțeleg ca el încă ma mai place, nu?
Eu zic că da, vă place, cel puțin asta reiese din cele scrise de dumneavoastră.
Iar, dacă sunteți minori amândoi, de săptămâna viitoare începeți școala și vă mutați la oraș, eu zic că trebuie să faceți ce vă dictează inima. Să nu ajungeți a regreta mai târziu! Dar, prudență maximă să nu ajungeți mai târziu a pune întrebări aici, despre întârziere de ciclu. Păstrați calmul și capul pe umeri!
Succes în noul an școlar și în dragoste!
Cred ca te place, dar orgoliul lui il impiedica sa recunoasca faptul ca a gresit. Baietii fac de multe ori lucruri ciudate.
In locul tau i-as spune direct ca mi-as dori sa fim iarasi impreuna. Si ca daca el te va iubi mult, nu ii va parea rau
Hmm... Și prietenele mele îmi spun același lucru. Și de multe ori am vrut sa i spun, dar curajul ma părăsea înainte de a se întâmpla. Nu știu cum sa i spun. Îmi poți da un sfat? Sincer și eu încă țin foarte mult la el, dar nu găsesc modul potrivit prin care sa i o spun.
Nu cred ca isi bate joc de tine. Poti sa ii spui si tu exact ce a spus el, ca daca ai avea un iubit ca el l-ai iubi mult. Si ca acum distanta nu mai este o problema. Dupa ii zambesti si il privesti in ochi. Va intelege ce are de facut.
Nu cred ca isi bate joc de tine. Dar cred ca nu prea stie ce vrea si nu prea stie sa se poarte cu o fata. Trebuie sa il "educi".
Pai ar putea sa te mai placa sau poate ar vrea sa isi bata joc de tine (fara suparare) mai ales daca esti o fire mai timida, retrasa sau creada ca esti suparata pe el pentru ca v-ati despartit.Acum ce sa spun crezi ce vrei dar daca inca il mai iubesti ar trebui sa incerci cel putin sa-l cuceresti fiindca iubirea adevarata nu va pieri niciodata. Funda? XD