anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyy TPU! Deci este un baiat la scoala care imi placeee mult dar el nu ma place iar eu incerc sa ma mai aproprii de el dar ma ignora nici nu ma saluta! Precizez ca am mai fost o data cu el.Deci ce sa fac ca sa-l uit? Si am mai fost si cu alti baieti de atunci dar el are ceva anume care imi place dar nu stiu ce.

Răspuns Câştigător
| Dienuk98 a răspuns:

Eu as zice sa nu renunti la el. Daca chiar il placi incerca sa te imprietenesti cu el iar apoi incepe sa'l aveti si vei vedea k el se va interesa de ce tot il eviti daca sunteti prieteni k dor ati fost candva si impreuna si chestii din astea si ii vei spori interesul. Sau daca vine in gurpuletul tau, in anturajul tau cand esti afara placa de acolo, zica k ai treaba sau ceva de genu si te duci in casa iar cand pleaca poti sa te duci din nou afara si tot asa timp de vreo saptamana maxim 2 si vei vedea ca, k in celalalt caz ii vei spori interesul. Va vrea sa stie ce ai cu el de il eviti. Si pana la urma va ajunge sa te placa. Sper mult k te-am ajutat si sper ca imi vei da si fundita. big grin

2 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Eu iti dau un sfat du-te la el si explica ca tie iti place de el.

| CVE12 a răspuns:

Sti ce. daca nu i place de tine. nah ghinion.dar. asa sunt si eu. daca vad ca o fata se da la mine. nu i raspuns. nu stiu dc. ma fac ca nu imi pasa chiar daca simt cv pentru ea. poate ca si el e la fel