Gandeste-te la mila si in momentul in care in el creste dragostea fata de tine si isi face sperante care sunt desarte.
Lasa-l liber, o sa sufere acum putin, pe urma o sa ii treaca si se va bucura.
Nu il zapaci si pe el.
Vai de capul tău, nu ai minte deloc. Acum spune-i că ești o proastă imatură care intră într-o relație așa de dragul ei ca mai apoi să își bată joc.
Mila sa-ti fie sa stai cu el si sa-i dai impresia ca-l placi or smth, nu sa te desparti de el, gizas.
Adica?
Cu cat se ataseaza mai mult, cu atat va suferi mai mult dupa tine. E un sentiment super de **** sa afli dupa nu stiu cat timp de relatie ca persoana respectiva de fapt nu te-a iubit. Mai bine termin-o si aia-i.
Multumesc frumos
Salut! Imi pare rau si de tine si de actualul.De tine pentru ca esti indragostita de fostul.D-aia e 'fostul' ca ori ti-a dat papucii ori i-ai dat tu.Cred ca totul este doar in capul tau.De asemenea, inca imi pare rau pentru tine pentru ca trebuie sa-i dai papucii actualului.E o situatie ingrata, dar mai bine asa.Nu-ti pierde timpul si nici nu-l consuma pe al lui.
In continuare imi pare rau pentru tine pentru ca vei suferi.Nu va mai fi nici actualul si fostul s-ar putea sa nu te mai vrea inapoi.
Imi pare rau pentru actualul pentru ca a fost folosit pe post de pansament sufletesc dupa despartirea de fostul si nu este corect fata de sentimentele lui.
Veti suferi toti, dar este mai bine sa fi sincera cu tine insuti.
...mda...minunt! stai cu el ca iti e mila sa il parasesti. Asta e. O sa ii treaca. Nu i; face sa isi piarda timpul cu tine inutil.