Emm baieti din astia sunt peste tot. eu zic ca nu merita sa te gandesti la el a fost nesimtit. vreau sa-ti zic ca aa mi s-a int si mie dar nu partea cu barfitul statea ca mine si in acelasi timp ca prietena mea bineinteles cand am aflat l-am sunat si prostu nu recunostea si eu il iubeam asa mult l-am uitat la vasrta noastra se uita usor maine vezi altu poimanine altu vreau doar sa-ti zic sa fi atenta cu urm iubit si cu prietenele p care le ai
Eu zic sa-l lasi in pace sa nu te gandesti la el nu merita el doar si-a batut joc si sa-ti gasesti p cineva care te merita si te iubeste cu adv
Appn sa nu crezi in vb asta: "Te iubesc" pentru ca f multi fol asceasta vb sa impresioneze fetele asa ca dp felul in care se comporta iti dai seama daca te iubeste sau nu
Pa, pa
Uita-l chiar daca nu e usor.nu s-a terminat mama baietilor.inca mai e gravida asa ca...fii happy si bucurate de viata.:*
Gasesteti ceva de luncru si uita de el un hobby de-al tau. Nu merita chiar nu merita! Gasesteti alt baiat
Ce vrei sa mai stii, nu ai aflat destule "ca esti proasta de bubui" acu' pe bune chiar nu-ti dai seama ca nu trebuie sa te mai intereseze sau nu ti-a fost suficient, acest sut in fund inseamna un pas inainte, o experienta de viata, alta data mai vigilenta.
Cel mai bine este sa-l uiti.baieti sunt atatia.mai buni kel. daca te iubea, macar daca tinea la u.nu statea cu prietena ta,. iar cel mai urat lucru este ca si ea ti-a ascuns astapoate ca el se astepta sa-l mai kuti u. ii place sa ffie kutat de fete. uita-l. poti gai pe cineva care sa te iub cu adevsucces.si sper ca ti-am fost de ajutor