Lasa-l, treci peste! Dai papucii! Iti spun eu ca tipii astia misteriosi sunt si dubiosi.Conteaza si de cat timp va cunoasteti.
Un gand rapid despre iubire:
"Îndrăgostiţii, îndrăgostiţii dintotdeauna şi de pretutindeni, nu pot evita să-şi sistematizeze euforia – mai ales la începutul relaţiei lor – prin trei propoziţii de o miraculoasă, sublimă, unanimă banalitate: 1) Ne vom iubi veşnic (cu variante: „Nu ne vom mai despărţi niciodată", „Nu-mi mai pot imagina viaţa de-aici înainte fără tine" etc.) 2) Parcă ne-am cunoaşte dintotdeauna (cu variante: „Sîntem făcuţi unul pentru altul", „Am fost programaţi de la începutul lumii să ne întîlnim", „Eşti dintotdeauna perechea mea, jumătatea mea") şi 3) Iubirea noastră e unică („Trăim ceva rarisim, fără precedent, fără comună măsură cu iubirile altor cupluri"). Dacă nu te-ai auzit niciodată proferînd măcar unul din aceste trei „absoluturi", n-ai fost niciodată cu adevărat îndrăgostit. Faptul că i-ai auzit şi pe alţii vorbind la fel nu te demobilizează. Cu tine şi cu amorul tău e altceva. Ceva profund, neconvenţional, ireductibil. "Bafta!